Date companie
 
 
 
 

Scrisoare deschisă catre Federația Română de Fotbal, de la suporterii și simpatizanții CFR 1907 Cluj.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Mai 2016
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : cfr cluj
 

Stimată Federație Română de Fotbal, noi, toți suporterii alb-vișiniu, suporteri sau simpatizanți ai uneia dintre cele mai titrate echipe de fotbal din România ultimului deceniu, CFR 1907 Cluj, ne exprimăm eterna simpatie și veșnica mulțumire pentru modul în care cu atât de multă minuțiozitate vă preocupați de atragerea microbiștilor pe stadioane.

În acest sens observăm plini de dorință cum reusiți de fiecare dată să oferiți bucurii și posibilități nemărginite celor din București de a-și încuraja echipele locale din tribunele monumentului, templului, acoperitului Național Arena. Este cu adevărat o realizare demnă de o federație care își abandonează țara și își proclama propriul stat în stat, Bucureștiul metropolitan.

Noi, suporterii CFR 1907 Cluj, suntem sinceri când ne exprimăm perplexitatea vizavi de locul de disputare a finalei Cupei României la fotbal. Ne făcuserăm mii de planuri bine puse la punct, fiind convinși că finala se va desfășura în Gruia, Cluj-Napoca, Transilvania, România. Aveam creionat fiecare loc din stadion, știam exact câte scaune vom ocupa, câte steaguri vom flutura, câte petarde vor pușca. Pregătiserăm coregrafii 3D, 5D și 7D care să uimească adversarul și chiar ne gândeam că veți trimite o brigadă de arbitri de prin zonă, fie și de la județeană. Sincer ne gândeam că vom câștiga doar prin prezentare.

Ei bine, trăim o deziluzie, însă apreciem faptul că cel puțin ați ales un stadion situat la mijlocul distanței dintre Cluj-Napoca și buricul Bucureștiului. Ce-i drept, în capitală poți parcurge distanța dintre două sectoare situate diametral opus cam tot în același timp în care ajunge clujeanul la megastructura națională cu acoperiș omologat.

Mai mult, apreciem faptul că ați reușit să ne îndulciți amărăciunea prin programarea finalei în singura zi liberă din Ardeal, marți, astfel că vom reuși cu mic și mare să ne teleportăm printre voi, dragii noștri frați de peste Carpați. Sunteți realmente drăgălași.

Ca o paranteză, nu, nu ați făcut o favoare Clujului trimitând naționala aici pentru partida cu Spania, ci ați fost nevoiți, fiind incapabili să gestionați o situație hilară, astfel că schimbul „partida cu Spania/Finala de cupă" nu ține.

Cireașa de pe tort va fi brigada de arbitri, obligatoriu bucureșteană. Și iarăși vor vui ziarele titrând cum că CFR Cluj este avantajată, ajutată, împinsă de la spate, ținută în puf.

Vom încheia un sezon minunat în care ne-ați făcut cadou 10 puncte muncite și udate cu transpirația porilor dumneavostră. Nu ne asteptam la atât de multă dragoste „federală", însă vă mulțumim.

Stimați cinași, ne-om face bagajele începând de mâine, noi ne mișcăm mai greu prin Ardeal, ne-om stânge coregrafia 7D, steagurile și pernuțele pentru scaune și-om veni în capitală. Plecâm de mâine pentru a fi siguri că ajungem, dar de vinit, tăt vinim!

În concluzie, convinși fiind că anul viitor veți face aceleași eforturi, asemeni celor din acest an și cel precedent, vă mulțumim pentru grija față de noi, față de stadioanele goale și de fotbalul românesc aflat în colaps.

Dacă tot venim, să nu vă aducem încă zece puncte? Avem bugăte!

Cu stimă,


Peluza Visinie,
A.I.S.C.P.,
Suporterii și simpatizanții CFR 1907 Cluj.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Campioana CFR Cluj atrage sponsori ( 20 Iulie 2018 )

  Campioana Romaniei si detinatoarea Supercupei, CFR Cluj, atrage sponsori importanti datorita performantelor obtinute!

 • Catre FRF, de la CFR...cu eterna simpatie ! ( 1 Mai 2016 )

  Suporterii si simpatizantii lui CFR Cluj au luat atitudine.

 • CFR Cluj este cea de-a patra fosta campioana a Romaniei care intra in insolventa! ( 29 Ianuarie 2015 )

  CFR Cluj a demarat procedura de intrare în insolvență, anunță site-ul actualdecluj.ro. Conducerea din Gruia a luat acesta decizie, considerind ca este cea mai bună pentru redresarea clubului. Ardelenii se confrunta cu mari probleme financiare dupa retragerea patronul Arpad Paszkany.

 • CFR Cluj va juca in Europa desi a ocupat un modest loc 6, la capatul unui sezon cenusiu! ( 22 Mai 2014 )

  CFR Cluj este este marea beneficiara a finalului de campionat. Dupa ce a pierdut in ultima etapa 1-2, cu retrogradata Sagaata Navodari, ardelenii au primit vestea ca vor juca in Europa. Federatia Romana de Fotbal a hotarat ca CFRul sa-i ia locul lui Dinamo in preliminariile Europa League. Clasati pe locul 4 la finalul sezonului, "cainii" n-au primit licenta UEFA, in timp FC Vaslui, ocupanta pozitiei a a 5-a,  nu a putut obtine licenta pentru primul esalon. Astfel, CRFul va juca in Europa desi a ocupat un modest loc 6, la capatul unui sezon cenusiu.

 • Joaca CFR Cluj in Europa League sau intra in insolventa? ( 20 Mai 2014 )

  CFR Cluj are o sansa nesperata de a juca in Europa League, dupa ce lui Dinamo ii va fi retrasa licenta de cupe europene pentru ca a cerut insolventa. Si totusi, acesta veste nu a produs mare bucurie in birourile clubului din Gruia.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2