Date companie
 
 
 
 

Emotii si bucurie dupa finala Europa League

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Mai 2012
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : europa league, emotii, finala
 

Multe emoții, la fel de multe speranțe, lacrimi de bucurie, lacrimi de disperare...Așa au trăit suporterii veniți de la Madrid și din Bilbao finala Europa League, desfășurată în București, pe Național Arena. Victoria categorică a fotbaliștilor din capitala iberică, 3 la 0 în fața bascilor, i-a isterizat pe fanii lui Atletico.

AMBIANȚĂ: (suporteri Atletico Madrid care cântă)

VOX: "Este un rezultat minunat. Nu a fost atât de usor, dar a iesit foarte bine. Eram convins că Madrid are mai multã experiență decât Bilbao, mã asteptam si a iesit totul bine si suntem fericiti."

Unii dintre suporterii echipei lui Simeone au nimerit, încă de la prânz, scorul exact și l-au invocat cu succes pe atacantul columbian care a marcat două goluri.

VOX: "-Un pronostic pentru aceasta seara? -3-0 pentru Atletico Madrid, Falcao, Falcao, Falcao."

In schimb, toți cei care au suferit pentru Athletic Bilbao au acceptat cu resemnare că formația lor favorită nu a făcut un meci reușit.

VOX: "Suntem tristi. Venisem cu multe sperante si suntem foarte dezamãgiți. Meciul a ieșit foarte rãu, am pierdut. Se câstigã si se pierde."

VOX: "Am jucat rãu. Si am pierdut."

VOX: "N-a iesit nimic. Ce putem sã facem, ãsta e fotbalul, ãsta e sportul. Suntem tristi."

Terasele din Centrul Vechi nu au mai fost la fel de pline ca în serile trecute. Mii de suporteri s-au grăbit să ajungă la aeroport si au renunțat la distracția de pe Lipscani. Printre primii iberici care au părăsit Capitala s-a numărat și moștenitorul tronului iberic. Principele Felipe a fost condus la aeroport de ambasadorul Spaniei în România.

VOX: "Cred cã Bucureștiul a devenit mult mai cunoscut pentru toți spaniolii."

Falcao- cu o ``dublă``- și Diego au semnat triumful care i-a adus lui Atletico cel de-al doilea trofeu cucerit în fosta ``Cupă UEFA``.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • BAC, la start ( 3 Iunie 2019 )

  Emoții mari pentru absolvenții clasei a XII-a! Aceștia au început examenul de bacalaureat. Astăzi au susținut proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, potrivit calendarului. 

 • Festivitate absolvire la Școala Atlas ( 20 Iunie 2017 )

  Multe emoții pentru absolvenții școlii postliceale Atlas din Capitală! Viitorii asistenți medicali, editori de imagine sau programatori de calculator au răspuns pentru ultima oară la strigarea numelor din catalog. Cadrele didactice le-au înmânat diplomele de absolvire cu ajutorul cărora își vor deschide un drum în viață.

 • Bacalaureat 2016: Elevii susțin proba la Matematică și Istorie ( 6 Iulie 2016 )

  Emoții mari pentru absolvenții de liceu! Astăzi au susținut, în funcție de profilul absolvit, proba scrisă la Matematică sau Istorie. La Matematică există patru variante de subiecte, tot în funcție de profilul liceal absolvit: mate-info, științele naturii, tehnologic sau vocațional. Ultimul examen scris din sesiunea curentă — proba la alegere a profilului și specializării, este programată vineri.

 • Peste 30.000 de dascăli au susținut examenul de titularizare ( 31 Iulie 2013 )

  Emoții în rândul dascălilor! Peste 30.000 de cadre didactice, din întreaga țară, au susținut examenul de titularizare, iar concurența a fost acerbă. În județul Cluj, circa 1.300 de profesori au concurat pentru cele 98 de posturi titularizabile. La Religie Ortodoxă, pentru singurul post de titular, s-au întrecut 51 de candidați. Examenul nu a fost lipsit de incidente. Cei care au dat concurs la Educație Fizicã au fost nevoiți sã refacã lucrãrile, din cauza unor nereguli.

 • Emotii dupa 30 de ani ( 19 Mai 2013 )

  Emoții, lacrimi în ochi si îmbrățișări pentru absolventii facultatii de Transporturi promotia 1983 din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti. Dupa 30 de ani s-au reintanit si si-au reluat locurile in bancile acestei prestigioase unitati de invatamant care le-a deschis drumul in viata. Rand pe rand, strigati dupa catalogul prafuit de trecerea anilor, cei peste 180 de absolventi participanti la aceasta aniversare au povestit colegilor ce au realizat in cele trei decenii de cand nu s-au mai vazut.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2