Date companie
 
 
 
 

Gică Hagi a început cu dreptul ca antrenor anul 2011.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Ianuarie 2011
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : hagi
 

Gică Hagi a început cu dreptul ca antrenor anul 2011. Echipa sa, Galatasaray Istanbul a invins cu un categoric 3-0 formatia germana Hannover 96, locul 4 în Bundesliga, in primul amical al pauzei competiționale. Partida s-a disputat în Antalya si a fost urmarita din tribune de 10.000 de spectatori. Golurile Galatei au fost marcate de Hakan Balta, 19 din penalty, Sabri Sarioglu - in minutul 63 și Kazim Richards, pe final de meci, in minutul 86. La ultima reușită a turcilor a contribuit și argentinianul Juan Culio, intrat în repriza secundă, in minutul 64. Fostul mijlocaș al CFR-ului a avut o evoluție apreciată. Culio a dat mai multe pase utile pentru colegii săi și a executatat majoritatea faxelor fixe ale echipei sale. Dupa victoria cu nemtii, Gheorghe Hagi a declarat că formația sa trebuie să se întărească și are nevoie neapărat de un atacant, informează siteul ajansspor.com. "Conducerea clubului știe de ce este nevoie. Eu aștept. Trebuie să mai completăm puțin echipa ca să o întărim. Trebuie aduși câțiva jucători, pentru a fi mai puternici. Urmează meciuri multe și cred că trebuie să avem alternative. Conducătorii clubului știu asta. Veți vedea că vor veni jucători. Ne trebuie neapărat un atacant", a spus Hagi. Presa din Turcia a interpretat declaratia ca pe o trimitere spre Adrian Mutu, aflat intr-o situatie critica, dupa ce a fost dat afara de Fiorentina. Site-ul turkspor.net sustine chiar ca Adrian Mutu s-a înțeles cu Galatasaray,  pentru un contract pe trei ani și este așteptat la Istanbul, săptămâna viitoare.

 



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Gheorghe Hagi a primit trofeul Football King of Romania, la un turneu in Polonia! ( 29 Iunie 2015 )

    FC Viitorul a încheiat pe locul trei, turneul organizat in Polonia, de gruparea Piast Gliwice, cu ocazia împlinirii de 70 de ani de la înființarea clubului, informează academiahagi.tv.

  • Gheorghe Hagi dezminte! Nu vrea sa fie presedintele FRF! ( 8 Mai 2014 )

    Gheorghe Hagi nu este interesat de președinția Federației Române de Fotbal, a anuntat astazi MEDIAFAX, conform unei declaratii a fostului mare jucator. "Vreau să repet ceea ce am afirmat în dese rânduri: Nu am fost, nu sunt și nu voi fi interesat de președinția Federației Române de Fotbal. Am fost, sunt și voi fi implicat în proiectele mele, clubul de fotbal «FC Viitorul» și Academia de Fotbal «Gheorghe Hagi», academie care se dovedește a fi cel mai important proiect de descoperire și promovare a talentelor din România. Este modul meu de a susține fotbalul românesc și singura mea implicare în dezvoltarea lui.

  • Hagi va reveni la Steaua, dupa ce a fost gonit de Becali in 2007! ( 26 Ianuarie 2013 )

    Gica Hagi va fi antrenorul Stelei, dupa Laurentiu Reghecampf. Cel putin acesta este decizia de moment a lui Gigi Becali, anuntata de Gazeta Sporturilor. Becali ii va face o oferta lui Hagi, insa numai dupa ce Laurentiu Reghecampf isi va incheia contractul Steaua. Patronul echipei din Ghencea regreta conflictul avut cu "Regele" in mandatul din 2007. Atunci Hagi a plecat de la Steaua dupa un scandal monstru cu Becali.

  • Hagi a refuzat nationala! ( 13 Iunie 2011 )

    Gheorghe Hagi nu va fi selectionerul Romaniei! Regele a refuzat definitiv oferta lui Mircea Sandu si i-a comunicat-o sefului FRF astazi, cand a expirat termenul limita.

  • Generalul, in asteptare. ( 7 Iunie 2011 )

    Dupa ce Razvan Lucescu l-a lasat cu ochii-n soare, Mircea Sandu s-a miscat repede si a gasit solutia: Gheorghe Hagi, antrenor su Anghel Iordanescu, director tehnic. Si cum oferta este de nerefuzat, Generalul se gandeste serios sa accepte postul. Exista insa o problema: Iordanescu este senator, iar noua functie l-ar pune in situatia de incompatibilitate.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2