Date companie
 
 
 
 

Lovitura dura pentru Dinamo! Nu va juca nici în sezonul viitor al cupelor europene!

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Mai 2015
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : dinamo
 

Dinamo nu va juca nici în sezonul viitor al cupelor europene, chiar daca va obtine din punct de vedere sportiv o clasare care sa-i permita acest lucru. Tribunalul București a amânat astazi din nou, luarea unei decizii în privința ieșirii din insolvență a clubului patronat de Ionut Negoita. ANAF nu a fost de acord cu planul de reorganizare al clubului și a formulat o contestație legată de volumul creanțelor pe care Dinamo le are de rambursat la bugetul de stat. Pentru a analiza acesta solicitare, instanța a stabilit un nou termen pentru 26 iunie 2015, iar Dinamo ar fi trebuit să iasă din insolvență până la 31 mai 2015, pentru a putea participa în cupele europene din sezonul 2016-2017. In aceste conditii, echipa din Ștefan cel Mare va putea evolua cel mai devreme în Europa in sezonul 2017-2018, asta în cazul în care clubul va ieși din insolvență până în primăvara anului viitor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Antrenorul Eugen Neagoe, stabilizat după infarct ( 22 Iulie 2019 )

  Antrenorului echipei Dinamo București, Eugen Neagoe, este în stare stabilă, au anunțat medicii. El a depășit faza critică a infarctului. Eugen Neagoe este la Terapie Intensivă, la Spitalul Floreasca, după ce, aseară, a suferit un infarct...

 • Jucătorul de la Dinamo, Patrick Ekeng, a murit în timpul partidei de aseară, disputată pe stadionul din ”Ștefan cel Mare” ( 7 Mai 2016 )

  Dramă în lumea fotbalului românesc! Camerunezul Patrick Ekeng, jucător la Dinamo, a încetat din viață, vineri seara, în timpul meciului Dinamo-Viitorul. El a căzut secerat pe teren, fără să-l fi atins cineva, în minutul 70, la doar șapte minute după ce intrase pe teren. Fotbalistul a intrat imediat în stop cardio-respirator și a fost transportat în câteva minute la Spitalul Floreasca...

 • Dinamo vrea in Europa, desi FRF spune ca nu se poate! ( 30 Septembrie 2015 )

  Acționarul FC Dinamo, Ionuț Negoiță crede ca Dinamo are sanse sa joace in Europa, dupa iesirea din insolventa, desi FRF a spus ca acest lucru nu este posibil. “ Sunt șanse de 50-50 la sută să putem juca în cupele europene. Eu am vorbit cu domnul Duru și nu există practic un precedent. Ca urmare eu sunt în contact cu cei de la Lausanne să căutăm soluții, să mergem să ne expunem punctul de vedere, să cerem o derogare"

 • Negoita se joaca dea "uite blatu'...nu e baltu'!!!". FRF l-ar putea sanctiona pe actionarul lui Dinamo! ( 13 Mai 2015 )

  Marea denuntare a blatului din meciul Dinamo – Steaua pare a fi o bomba rasuflata! Acționarul majoritar al FC Dinamo a fost luni și marți la DNA, dar nu a prezentat procurorilor anticorupție nicio probă care să-l incrimineze pe Ștefan Bărboianu, conform Mediafax.

 • Flavius Stoican revine la Dinamo dupa numai 3 luni de cind a fost dat afara! ( 12 Martie 2015 )

  Mihai Teja a fost dat afara de la Dinamo, din cauza rezultatelor slabe, iar in locul sau va reveni Flavius Stoican. Teja și conducerea FC Dinamo au ajuns, astazi la un acord privind rezilierea contractului dintre cele două părți, desi ieri tehnicianul parea sa fie lasat sa-si continue munca.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2