Date companie
 
 
 
 

Lucian Bute ar putea boxa in Statele Unite al Americii, in 2012.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Decembrie 2011
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : bute
 

Lucian Bute ar putea boxa in Statele Unite al Americii, in 2012. Promotorul lui Bute, Jean Bedard a fost plecat timp de o saptamana la New York, unde s-a interesat de o posibila lupta a lui Bute la Madison Square Garden.  "Exista doua sali care pot gazdui meciuri de box la Madison Square Garden, unde pot intra maxim 6.000 de spectatori. Daca vom primi o oferta buna, Bute va boxa in Statele Unite ale Americii", a dezvaluit Bedard pentru presa din Canada. Promotorul a dezvaluit apoi si strategia pentru anul viitor. "Scenariu nostru ideal e ca Bute sa-l intalneasca in luna aprilie pe invingatorul din turneul Super Six, Andre Ward sau Carl Froch. Apoi, am vrea o lupta cu invingatorul meciului dintre Mikkel Kessler si Robert Stieglitz, in toamna", a mai spus promotorul lui Bute. Bedard exclude din start un nou meci cu Andrade, care ar putea deveni challenger obligatoriu la titlul IBF. "Nu ne intereseaza un nou meci cu Andrade. Lucian a mai boxat de doua ori cu el si nu mai prezinta interes. De asemenea, nici o lupta cu Anthony Dirrell nu e pe placul nostru", sustine Bedard. Promotorul mai spune ca nu exclude ca pugilistul roman sa boxeze in Danemarca, pentru o lupta cu Mikkel Kessler. Lucian Bute detine titlul IBF la categoria supermijlocie din anul 2007.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Lucian Bute vrea sa se bata cu americanul Anthony Dirrell, la vara! ( 11 Martie 2015 )

    Lucian Bute a dezvaluit ca va reveni la categoria supermijlocie, cea la care a fost campion mondial IBF, dupa o perioada in care a incercat sa urce la semigrea. Pugilistul roman a precizat va urca din nou in ring, cit de curind.

  • D.N.A. a cerut aviz Parlamentului pentru urmărirea penală a foștilor miniștri Elena Udrea și Ion Ariton ( 2 Februarie 2015 )

    Direcția Națională Anticorupție cere aviz de la Parlament pentru urmărirea penală a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, și a senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, amândoi ocupând aceste funcții în Guvernul Boc. Udrea și Ariton sunt suspectați de fapte de corupție în dosarul "Gala Bute". Elena Udrea este suspectată...

  • Bute are adversar pentru 6 decembrie! Oare cine sa fie? ( 25 Septembrie 2014 )

    Lucian Bute stie deja numele noului sau adversar, pentru partida programata pe 6 decembrie. Anuntul oficial va fi facut insa luni, într-o conferință de presă, informează Le Journal de Montreal. Clubul lui Bute, InterBox a precizat ca va face anunțul înainte de plecarea romanului într-un cantonament în Filipine.

  • Fiul lui Fidel Castro, în weekend pe Valea Prahovei ( 23 Septembrie 2014 )

    Alejandro Castro, unul dintre fii fostului președinte cubanez Fidel Castro, și-a petrecut weekend-ul pe Valea Prahovei! El s-a bucurat din plin de preparatele tradiționale românești, dar și de muzica lăutărească. După cum era de așteptat, fiul fostului lider de la Havana le-a oferit gazdelor trabucuri cubaneze de cea mai bună calitate. A fost răsplatit atât cu dulceață "Simona Halep", cât și cu sticle de vin produse...

  • Lucian Bute va reveni in ring pina la sfirsitul acestui an! ( 12 August 2014 )

    Lucian Bute are mari sanse sa revina in ring pana la sfarsitul acestui an. Anuntul a fost facut de clubul InterBox, la care activeaza pugilistul roman. "Scopul nostru e ca Bute sa boxeze pana la finalul acestui an. Un anunt mai detaliat va fi facut la inceputul lunii septembrie", a anuntat presedintele clubului InterBox, Jean Bedard.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2