Date companie
 
 
 
 

Mutare suprinza! "Vama" revine in Giulesti!

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Martie 2012
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : rapid
 

Mutare suprinzatoare facuta de George Copos la Rapid! Suparat dupa parcursul slab al giulestenilor in acest an, Copos l-a readus pe Dinu Gheorghe la club. "Vamă" va ocupa funcția de administrator delegat pînă la sfîrșitul acestui sezon, a anunțat patronul Rapidului, conform Mediafax. "Am convenit cu domnul Dinu Gheorghe să vină lîngă Rapid în funcția de administrator delegat pe o perioadă limitată, mai exact între 23 martie și 23 mai 2012. Între noi este o prietenie prea lungă pentru a nu putea să trecem peste ce s-a întîmplat în tur. Eu nici măcar nu am fost supărat pe dînsul", a spus acționarul majoritar Rapidului.  "Domnul Dinu Gheorghe m-a asigurat că împreună cu Răzvan Lucescu pot să își îndeplinească obiectivele, participarea în Liga Europa și cîștigarea Cupei României. Dînsul consideră că rezultatele din ultimele partide sînt niște accidente și împreună cu antrenorul poate găsi soluțiile pentru ieșirea din această perioadă. De fapt, amîndoi cred că Rapid poate cîștiga și campionatul, pentru acest obiectiv urmînd să aibă o primă specială la fel ca și jucătorii", a explicat Copos. Dreptul de semnătură va aparține în continuare președintelui executiv Constantin Zotta și președintelui Consiliului de Administrație Ion Taban. Dinu Gheorghe și-a dat demisia din funcția de președinte al Rapidului în octombrie anul trecut, după un conflict cu patronul giuleștenilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Rapid joaca cu spectatori meciul cu Astra, din etapa a 5-a a Ligii I! ( 22 August 2014 )

  Veste excelenta pentru fanii Rapidului! Partida cu Astra, de duminica, din Giulesti se va juca cu spectatori. Comisia de Recurs din cadrul FRF a admis, joi, memoriul depus de Rapid la decizia Comisiei de Disciplină.

 • Rapid a promovat in Liga I, conform deciziei TAS! ( 30 Iunie 2014 )

  Rapid va juca in Liga 1 in sezonul 2014/2015! Vestea minune pentru fanii giulesteni a venit de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. "Tribunalul a făcut dreptate. Am câștigat litigiul la TAS și am primit licența pentru sezonul următor al Ligii I. Sincer, noi nici nu trebuia să ajungem aici, pentru că dosarul nostru de licențiere a fost în regulă. Nu îmi explic nici acum de ce domnul Duru ne-a refuzat dreptul de a promova."

 • Rapid are patron nou! Suporterii au preluat puterea in Giulesti! ( 31 Mai 2014 )

  Rapid are patroni noi, suporterii! Adrian Zamfir a cedat gratuit pachetul majoritar de acțiuni unui grup de patru suporteri, a declarat președintele grupării giuleștene, Nicolae Manea. "Nu îi cunosc pe cei patru suporteri care au devenit acționari majoritari ai clubului, însă sunt sigur că asta era cea mai bună soluție. Actele s-au semnat. De acum înainte orice persoană care vrea să investească la Rapid o poate face", a spus Nicolae Manea, pentru Mediafax.

 • Fanii Rapidului, în greva foamei pe stadionul din Giulești ( 8 August 2013 )

  Fanii Rapidului au intrat în greva foamei! Peste 30 de suporteri rapidiști s-au adunat miercuri pe gazonul stadionului din Giulești și au cerut demisia șefilor fotbalului românesc. Protestatarii alb-vișinii au venit pregãtiți cu corturi și nu au de gând sã plece pânã când echipa lor favoritã nu revine în Liga I. Rapidiștii au afișat bannere cu mesaje, iar pe un cort au expus portretul artistului Florian Pittiș, cunoscut suporter rapidist.

 • Liga 1 cu 14 echipe din sezonul 2013 - 2014 ( 4 Ianuarie 2013 )

  Noua ediție a Ligii I de fotbal, sezonul 2013/2014 ar putea include doar 14 echipe, spre deosebire de 18 in prezent. De asemenea, vor fi introduse sistemele de tip "play-off" si "play-out". Structura campionatului intern de fotbal se va schimb dacã mai multe echipe din campionatul intern dau faliment. Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir vede un an 2013 dezastruos pentru fotbalul romanesc

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2