Date companie
 
 
 
 

Sarbatoare la Galati!

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Iulie 2011
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : steaua, sarbatoare, otelul galati, Supercupa
 
Bucurie mare pe strazile din Galati! Locuitorii orasului au iesit sa sarbatoreasca  victoria Otelului. 

Elevii lui Dorinel Munteanu au castigat pentru prima oara in istorie Supercupa Romaniei, dupa ce au invins cu 1-0 Steaua la Piatra Neamt.  
AMBIANÞà (într-un bar):  "Ole, ole, ole campionii."  
 
AMBIANÞÃ (stau în afara maºinii vreo patru) 
 
AMBIANÞÃ (maºinile claxoneazã, cu steaguri) 
 
AMBIANÞà "Mulþumim Oþelule"
 
VOX:  "Mã bucur cã a câºtigat, înseamnã cã este foarte bãftos.  (...)  Dorinel e foarte, foarte bãftos. E cu noroc." 
 
AMBIANÞÃ (în centru suporterii au fãcut o horã)
 
Petrecerea nu a fost lipsita insa de incidente. Putin dupa miezul noptii,  doi suporteri, aflati pe un scuter,  au fost loviti de o masina. 
Soferul care mergea si el sa sarbatoreasca nu le-a acordat prioritate tinerilor, iar motocicleta a ajuns sub masina. La fata locului a ajuns o ambulanta.
AMBIANÞÃ (poliþiºtii vorbesc cu rãniþii):  "-Te simþi bine? -Mã doare. -Rãmâi în poziþia asta, te rog, da. -Mã doare piciorul. -Stai aºa cã dacã nu se poate face cu totul altceva. Da?" 
 
AMBIANÞÃ (ºoferul explicã poliþiºtilor): "Era în faþa mea ºi vroiam ºi eu sã fac stânga ºi deodatã am vãzut scuterul cum a venit spre mine ºi gata. (...) -Din ce parte? -Cred cã din faþã, nu am vãzut bine din cauza maºinii din faþã." 
 
Cei doi raniti au ajuns la spital pentru a primi ingrijiri medicale. Tinerii sunt insa in afara oricarui pericol. 


« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Sărbătoarea Rusaliilor sau Pogorârea Sfântului Duh ( 20 Iunie 2021 )

  La 50 de zile de la învierea lui Iisus Hristos creștinii ortodocși sărbatoresc Rusaliile sau Pogorârea Sfanțului Duh. Duhul Sfânt a coborât între apostoli, în chipul unor limbi de foc, iar aceștia au început să vorbească în limbi străine, pe care nu le știau până atunci. Evenimentul marchează și întemeierea Bisericii.

 • Start Show România, ediție de sărbătoare ( 5 Decembrie 2020 )

  O nouă ediție din spectacolul dumneavoastră preferat "Start Show România", mâine, de la ora 13:00, la Național TV! Gazdele emisiunii, Diana Matei și Adrian Enache, v-au pregătit o ediție specială, de sărbătoare.

 • Adrian Năstase, la judecată cu Iohannis și Orban ( 14 Mai 2020 )

  Nemulțumit că i s-a retras Steaua României, Adrian Năstase i-a chemat în judecată pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban. Fostul politician a deschis un proces la Curtea de Apel București și cere judecătorilor să anuleze...

 • Ziua sfinților 40 de mucenici ( 9 Martie 2020 )

  Zi mare în calendarul creștin ortodox! Credincioșii îi prăznuiesc pe cei 40 de sfinți mucenici, în amintirea soldaților romani creștini martirizați în anul 320. Astăzi femeile fac sfințișori pentru a le da de pomană de sufletul celor adormiți iar bărbații beau nu mai puțin de 44 de pahare. Așa spune tradiția! Ea diferă însă de la regiune, la regiune.

 • Sărbătoarea Sf. Ștefan ( 27 Decembrie 2019 )

  Zi de mare sărbătoare pentru creștinii ortodocși și greco-catolici! În a treia zi de Crăciun, este celebrat Sfântul Ștefan, ucenic al lui Hristos și primul martir al Bisericii, care și-a dat viața pentru credință.  El a fost ucis cu pietre...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2