Date companie
 
 
 
 

Snowcros la Stana de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Februarie 2013
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : Stana de Vale, Victor Micula, EMFEXTREM-IZVORUL MINUNILOR
 

Stațiunea Stâna de Vale, numită, pe bună dreptate, și „Perla Munților Apuseni”, va găzdui, începând de vineri, 1 și până duminică, 3 Martie, cea de-a treia ediție a Cupei Stânei de Vale EMFEXTREM-IZVORUL MINUNILOR la snowcros, competiție organizată sub egida Federației Române de Motociclism, alături de Clubul Sportiv BIHOR APUSENI. La startul întrecerii se vor alinia câteva zeci de piloți din România, Ungaria și Polonia. Echipele participante vor parcurge un traseu de 100 de Kilometri.

 

Câștigătorul ediției de anul trecut, Victor Micula, a ținut să-i avertizeze pe viitorii concurenți asupra dificultății sporite a întrecerii de la acest sfârșit de săptămână și să-i tempereze pe cei care, dintr-un exces de adrenalină, ar putea acționa prea energic pedala de accelerație.

 

Sincron: Victor Micula – castigator editia 2012

 

 După ce primele două ediții ale Cupei Stânei de Vale EMFEXTREM-IZVORUL MINUNILOR la snowcros s-au bucurat de un real succes, organizatorii sunt încrezători și în reușita celei de-a treia.

 

Desigur, Cupa Stânei de Vale EMFEXTREM-IZVORUL MINUNILOR la snowcros va fi și o excelentă ocazie pentru toți participanții, concurenți și spectatori deopotrivă, de a petrecere timpul liber departe de stresul cotidian, departe de poluarea citadină, înconjurați de peisajul mirific al Apusenilor, de aerul pur de la Stâna de Vale, aproape de cel mai curat izvor din munții României, Izvorul Minunilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tiroliană, tubing, bob alpin și bungee jumping, pentru turiști ( 16 August 2020 )

  Stâna de Vale a fost la mare căutare și în acest weekend! Mulți oameni au ales să își petreacă timpul liber în natură, în frumoasa stațiune din Munții Apuseni.

 • Stâna de Vale, locul în care te-ai întoarce oricând ( 19 Iulie 2020 )

  Daca îți place distracția, dar și liniștea, dacă ești pasionat de trasee montane, dar și de relaxare în mijlocul naturii, dacă vrei să scapi de canicula și aglomerația din zonele urbane, dar mai ales dacă îți dorești o excursie prin țară, mai ales pe fondul pandemiei de coronavirus, avem noi soluția! Stâna de Vale este locul ideal, unde te poți refugia împreună cu familia sau prietenii.

 • Tiroliană, tubing și bungee jumping, la Stâna de Vale ( 18 Iulie 2020 )

  Vacanță de nota zece la Stâna de Vale! Frumoasa stațiune din județul Bihor vă așteaptă cu distracții pentru toate vârstele. Este locul ideal pentru turiștii români și străini, care vor să scape de canicula și aglomerația din orașe și să se bucure de relaxare în mijlocul naturii. Parcul de aventura Happy Land Adventure propune 6 trasee de aventură în copaci, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

 • Pârtiile din Stâna de Vale sunt pregătite pentru iubitorii sporturilor de iarnă ( 8 Ianuarie 2020 )

  Pârtiile de la Stâna de Vale sunt în continuare pline cu turiști. Aceștia se bucură din plin de iarnă și vor să își petreacă timpul în aer liber, în natură. Iar cel mai important lucru, zăpada e numai bună pentru schiat.

 • Stâna de Vale: pârtiile de schi, săniuș și tubing, asaltate de turiști ( 5 Ianuarie 2020 )

  Start la schi, la Stâna de Vale! Sute de turiști din toate zonele țării, dar și de peste hotare, au ales să-și petreacă ultimele zile libere din vacanța prilejuită de sărbători în renumita stațiune montană din Munții Apuseni. Peisajele desprinse parcă dintr-un basm, calitatea înaltă a serviciilor și varietatea sporturilor care se pot practica aici, sunt doar câteva dintre motivele pentru care mii de persoane aleg, anual, să-și petreacă vacanțele la Stâna de Vale.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2