Date companie
 
 
 
 

Invitație în regatul zăpezii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Decembrie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Stana de Vale
 

Aventură, distracție, aer curat, bunătăți tradiționale și multă voie bună, în regatul zăpezii, la Stâna de Vale! Turiștii care au ales să petreacă sărbătorile de iarnă în cunoscuta stațiune din județul Bihor au făcut o alegere perfectă, mai ales că a fost inaugurată și pârtia Bradul, cu telescaun. Lungă de peste un kilometru, pârtia Bradul beneficiază de o instalație de telescaun cu o capacitate de 350 de locuri.

VOX  ”- Cum a fost pe pârtie astăzi?
- Ok, am apucat să mă dau de două ori și în rest ok.
- Cum e zăpada?
- Bună, zic eu.”

Urcarea cu telescaunul costă 10 lei pentru adulți, iar un abonament costă 200 de lei pe zi. Funcționează zilnic până la ora 17:00, pentru că pârtia nu are nocturnă. Dornici să guste din plin distracțiile în aer liber, turiștii au luat cu asalt pârtiile de schi, săniuș și tubing, dar și Parcul Happy Land Adventure.

VOX ”Pot să zic că este absolut super și nu doar peisajul. Sunt surprins în mod clar, pozitiv. Tot complexul mi-a plăcut, pentru schiat. Mi-a plăcut mâncarea, care este chiar gustoasă. Peisajele, cum am spus deja, sunt superbe. Adică, o surpriză. Nu cunoșteam zona și serios, serios, mi-a plăcut.”

ALEXANDRA SPÂNU, producător, Știri Național TV ”Aici, la Stâna de Vale bucuriile iernii vin atât pe pârtia de schi și săniuș cât și în mijlocul gazdelor primitoare. Așa că, după o zi plină, urmează o masa copioasă și o cană de vin fiert.”

DAN PETRESCU, director hotel ”Le oferim condiții foarte bune și de cazare, hotelul este de trei stele, și de masă. Mâncarea este foarte bună, avem niște bucătari excepționali. Totul este foarte proaspăt, deci, se face în fiecare zi. Baza de tratament este deservită de personal calificat. În plus, în baza de tratament avem și o sauna și un jacuzzi la care au acces.”

Stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor este renumită pentru aerul curat și condițiile de confort și tratament oferite turiștilor din țară și din străinătate.

DAN PETRESCU, director hotel ”Aș putea să vă povestesc o întâmplare interesantă. Cei de la Ministerul Mediului au trimis un camion cu aparatură, care să măsoare datele de aici. S-au legat la curent, la noi, ca să nu pornească generatorul lor și, după 10 minute, m-au rugat să îmi pornesc mașina, pentru că toate indicatoarele erau pe zero și aveau impresia că toată aparatura este defectă. De fiecare data când se urcă aici sau când ieși din hotel simți că te taie aerul.”

VOX ”Pentru un turist străin, după părerea mea, este clar, o idee foarte bună să vină aici. Va avea exact aceeași surpriză pozitivă pe care am avut-o eu.”

Stâna de Vale, cu aerul puternic ionizat, frumusețea de basm a locului și condiții de practicare a sporturilor de iarnă și distracție în aer liber la nivelul stațiunilor din Austria ori Elveția vă așteaptă, pentru o vacanță de vis.


Invitație în regatul zăpezii

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Poveste de iarnă, la Stâna de Vale ( 26 Ianuarie 2024 )

  Stratul gros de zăpadă acoperă stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor, spre bucuria turiștilor dornici să-și petreacă vacanța sau sfârșitul de săptămână la aer curat, într-un peisaj hibernal. Stațiunea arată ca-n poveștile de iarnă...

 • Atracția zăpezii, la Stâna de Vale ( 4 Februarie 2023 )

  Ninsorile au transformat stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor într-un tărâm al poveștilor de iarnă. Zăpada s-a așternut într-un strat gros, iar pârtiile sunt pregătite pentru iubitorii...

 • Cu trenulețul printre munți ( 21 August 2022 )

  Cu trenulețul, printre cascade și dinozauri în inima Apusenilor! Accesul la toate obiectivele din Stâna de Vale, din județul Bihor, este facilitat de telescaunul care funcționează și în sezonul cald, iar vizitarea celorlalte frumuseți naturale din împrejurimi, de la Izvorul Minunilor, renumit pentru apele sale minerale cu numeroase efecte terapeutice, până la cascadele de pe Valea Iadului, se poate face acum și cu trenulețul pentru turiști.

 • Voie bună, la Stâna de Vale ( 27 Decembrie 2021 )

  O zi de neuitat la Stâna de Vale, în județul Bihor, unde a fost inaugurată pârtia Bradul cu telescaun, perfectă pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Turiștii s-au bucurat de vremea bună pentru schiat...

 • Distracție și răcoare, la Stâna de Vale ( 8 August 2021 )

  În plină caniculă, chemarea munților este irezistibilă. Happy Land Adventure Park din stațiunea Stâna de Vale, județul Bihor, este locul în care turiștii găsesc o adevărată oază de răcoare și aer curat, dar...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2