Date companie
 
 
 
 

Voie bună, la Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Decembrie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Stana de Vale
 

O zi de neuitat la Stâna de Vale, în județul Bihor, unde a fost inaugurată pârtia Bradul cu telescaun, perfectă pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Turiștii s-au bucurat de vremea bună pentru schiat, dar și de muzica adusă la baza pârtiei, de artiști îndrăgiți.

CORNEL BORZA, artist ”Eu spun că astăzi centrul pământului este Stâna de Vale și îi invit pe toți telespectatorii noștri să vină la Stâna de Vale. Tradițiile și obiceiurile noastre din Bihor nu vor pieri niciodată. Să dea Dumnezeu sănătate, că dacă avem sănătate le facem pe toate. Cele bune să se adune, cele rele să se spele și să fim sănătoși. Și, încă o data, vă invit, aici, la noi, la Stâna de Vale unde este cel mai frumos loc din lume. Uitați, mai filmați și dumneavoastră! Ce frumos se simte lumea! Veniți cu mic, cu mare, aici, la Stâna de Vale!”

IRINA MIHOC, artistă ”Vă invit pe toți să urcați la Stână, ca să vă simțiți bine, să vă delectați, să vă distrați, să ascultați cântecele și colindele noastre. Anul care vine doresc să ne găsească, pe toți, sănătoși. Să fim mai buni, să fim mai uniți, să fim mai înțelegători, mai înțelepți, să ne ajutăm mai mult, să dăruim mai mult unii pentru alții.”

DANA JURJUȚ, artistă ”- Cum îți petreci tu sărbătorile? – În familie. Uite acum sunt aici cu familia la Stâna de Vale. Le urez tuturor un an plin de realizări, mult, mult succes în tot ceea ce își propun, multă sănătate, că asta este cea mai importantă, și să ne revedem cu bine.”

SIMONA TOMELE, artistă ”- O atmosferă frumoasă, nouă ne place, așa ca la noi la Bihor, este superbă. – Multă voie bună! Ce cântece ați pregătit astăzi? - Cântecele noastre cu care în urmă cu vreo 15, 20 de ani am început. Cu folclorul noastru bihorean, zicem noi autentic și încercăm să îl păstrăm atât cât ne stă în putință și cât va hotărî Dumnezeu.”

MARIANA TOMELE, artistă ”Mă bucur, în primul rând, că suntem aici și sunteți alături de noi. Mă bucur că tradiția noastră nu dispare, nu piere, așa se zice la Bihor, la Biniș.”

Reprezentanți ai ansamblului folcloric Zestrea Budureșii au adus și ei un suflu de prospețime și voie bună, lângă pârtia recent amenajată, în Stâna de Vale. 

ALEXANDRA SPÂNU, producător, Știri Național TV ”Pârtia Bradul, cu telescaun, a fost inaugurată spre bucuria turiștilor de la Stâna de Vale, care, acum, se pot bucura de peisajul de vis, atât de la înălțime, cât și în coborârea lor pe schiuri.”

Muzica de suflet și peisajul de basm sunt ingredientele principale pentru o vacanță de neuitat, cărora li se adaugă alunecarea pe schiuri, pentru pasionați, dar și pentru începători.

VOX  ”Pârtia este proaspăt bătută, din păcate temperatura nu ajută foarte mult, dar avem noroc că ninge.”

Distracția la Stâna de Vale continuă, în fiecare zi, mai ales că există pârtii de schi diversificate, cu grade diferite de dificultate, care au o lungime de 1.400 de metri. Turiștii pot închiria echipamente pentru schi și placa de snowboard. Amatorii de adrenalină pe zăpadă pot opta și pentru plimbări cu ATV-ul sau cu snowmobilul. Indiferent de opțiunea pe care o aleg, turiștii care vin la Stâna de Vale pot avea parte de un sejur de neuitat.


Voie bună, la Stâna de Vale

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Poveste de iarnă, la Stâna de Vale ( 26 Ianuarie 2024 )

  Stratul gros de zăpadă acoperă stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor, spre bucuria turiștilor dornici să-și petreacă vacanța sau sfârșitul de săptămână la aer curat, într-un peisaj hibernal. Stațiunea arată ca-n poveștile de iarnă...

 • Atracția zăpezii, la Stâna de Vale ( 4 Februarie 2023 )

  Ninsorile au transformat stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor într-un tărâm al poveștilor de iarnă. Zăpada s-a așternut într-un strat gros, iar pârtiile sunt pregătite pentru iubitorii...

 • Cu trenulețul printre munți ( 21 August 2022 )

  Cu trenulețul, printre cascade și dinozauri în inima Apusenilor! Accesul la toate obiectivele din Stâna de Vale, din județul Bihor, este facilitat de telescaunul care funcționează și în sezonul cald, iar vizitarea celorlalte frumuseți naturale din împrejurimi, de la Izvorul Minunilor, renumit pentru apele sale minerale cu numeroase efecte terapeutice, până la cascadele de pe Valea Iadului, se poate face acum și cu trenulețul pentru turiști.

 • Invitație în regatul zăpezii ( 31 Decembrie 2021 )

  Aventură, distracție, aer curat, bunătăți tradiționale și multă voie bună, în regatul zăpezii, la Stâna de Vale! Turiștii care au ales să petreacă sărbătorile de iarnă în cunoscuta stațiune din județul Bihor...

 • Distracție și răcoare, la Stâna de Vale ( 8 August 2021 )

  În plină caniculă, chemarea munților este irezistibilă. Happy Land Adventure Park din stațiunea Stâna de Vale, județul Bihor, este locul în care turiștii găsesc o adevărată oază de răcoare și aer curat, dar...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2