Date companie
 
 
 
 

Snowcross la Stana de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Martie 2013
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : Viorel Micula, Stana de Vale, Victor Micula
 

Stațiunea Stâna de Vale, numită, pe bună dreptate, și „Perla Munților Apuseni a gazduit weekend-ul acesta cea de-a 3 editie a Cupei EMFEXTREM – Izvorul Minunilor la Snowcross. Duminica s-a incheiat ultima etapa si după o întrecere palpitantă, cu numeroase schimbări de situație, a urmat ceremonia de premiere, participanții fiind răsplătiți cu diplome, cupe și premii. La startul Cupei Stina de Vale s-au aliniat 20 de echipe din Oradea, Arad, Timisoara, Brașov si Zărnești.

Sincron: Ionuț Tripe – Organizator

                            +

Sincron: Cristian Deme- Responsabil Tehnic

 

La juniori s-au impus, așa cum era de așteptat după rezultatele de la edițiile trecute Victor Micula si Cristian Dunca.

 

Sincron: Victor Micula – pilot echipa ZEN WORLD XTREM

 

Podiumul întrecerii seniorilor a fost ocupat de:  Dinu Buliga si Florin Buliga locul intai, Remus Retezan si Secoșan Leontin locul 2, iar pe locul 3 au urcat Constantin Viorel si Butuza Marcel. 
Sincron: Dinu Buliga - castigator Cupa Emfem Extrem
 
Sincron: Silviu Lincar
Președintele European Drinks & Food, Viorel Micula a fost premiat de oranizatori pentru sutinerea acordata competitie.
Sincron: Viorel Micula – președinte European Drinks & Food
 
Premiul pentru cel mai taranar participant a fost primit de Adam Trica, in varsta de 12 ani. 

Sincorn : Adam Trica

 

Cupa EMFEXTREM-Izvorul Minunilor la Snowcross este organizata de Clubul Sportiv Bihor Apuseni, sub egida Federatiei Romane de Motociclism.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Hotelierii pregătesc oferte de nerefuzat, pentru turiști, la Stâna de Vale ( 11 Aprilie 2021 )

  Deși mai sunt trei săptămâni până când ortodocșii vor celebra Sărbătorile Pascale, operatorii economici au început deja pregătirile, pentru a fi siguri că turiștii vor avea parte de un sejur de neuitat. În stațiunea Stâna de Vale, din județul Bihor, unul dintre puținele locuri din țară unde excelența din industria ospitalității se îmbină armonios cu spiritualitatea ortodoxă strămoșească, hotelierii au pregătit oferte speciale și vor avea grijă ca de pe masa festivă, să nu lipsească bucatele tradiționale de Paște.

 • Schi, săniuș, tubing sau ATV, principalele atracții pentru turiști, la Stâna de Vale ( 14 Martie 2021 )

  Stâna de Vale, destinația ideală pentru un sejur la munte! Frumoasa stațiune bihoreană atrage, în fiecare weekend, turiști de toate vârstele, de la mic la mare. Apele renumite în țară, dar și peste hotare, ionizarea crescută a aerului, dar, mai ales, zăpada desprinsă, parcă, din povești, constituie combinația perfectă pentru un sejur la munte de neuitat.

 • Stâna de Vale, locul ideal pentru vacanță ( 7 Martie 2021 )

  Primăvara și-a intrat în drepturi, iar practicarea sporturilor de iarnă, în majoritatea stațiunilor montane de la noi, nu este favorizată de vremea caldă specifică acestei perioade. Cu toate acestea, pârtiile din Stâna de Vale sunt numai bune pentru schi.

 • Vacanță de poveste, pe pârtie la Stâna de Vale ( 17 Ianuarie 2021 )

  Zăpadă, aventură și multă distracție, la Stâna de Vale, în județul Bihor! Turiști de pretutindeni au luat cu asalt, weekend-ul acesta, frumoasa stațiune din Munții Apuseni. Vremea bună ține și ea cu cei prezenți la munte, în aceste zile, iar zăpada este numai bună pentru practicarea sporturilor de iarnă. Pârtiile de săniuș, schi sau tubing sunt doar câteva dintre principalele atracții ale Parcului de Aventură Happy Land.

 • Tiroliană, tubing, bob alpin și bungee jumping, pentru turiști ( 16 August 2020 )

  Stâna de Vale a fost la mare căutare și în acest weekend! Mulți oameni au ales să își petreacă timpul liber în natură, în frumoasa stațiune din Munții Apuseni.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2