Date companie
 
 
 
 

Snowcross la Stana de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Martie 2013
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : Viorel Micula, Stana de Vale, Victor Micula
 

Stațiunea Stâna de Vale, numită, pe bună dreptate, și „Perla Munților Apuseni a gazduit weekend-ul acesta cea de-a 3 editie a Cupei EMFEXTREM – Izvorul Minunilor la Snowcross. Duminica s-a incheiat ultima etapa si după o întrecere palpitantă, cu numeroase schimbări de situație, a urmat ceremonia de premiere, participanții fiind răsplătiți cu diplome, cupe și premii. La startul Cupei Stina de Vale s-au aliniat 20 de echipe din Oradea, Arad, Timisoara, Brașov si Zărnești.

Sincron: Ionuț Tripe – Organizator

                            +

Sincron: Cristian Deme- Responsabil Tehnic

 

La juniori s-au impus, așa cum era de așteptat după rezultatele de la edițiile trecute Victor Micula si Cristian Dunca.

 

Sincron: Victor Micula – pilot echipa ZEN WORLD XTREM

 

Podiumul întrecerii seniorilor a fost ocupat de:  Dinu Buliga si Florin Buliga locul intai, Remus Retezan si Secoșan Leontin locul 2, iar pe locul 3 au urcat Constantin Viorel si Butuza Marcel. 
Sincron: Dinu Buliga - castigator Cupa Emfem Extrem
 
Sincron: Silviu Lincar
Președintele European Drinks & Food, Viorel Micula a fost premiat de oranizatori pentru sutinerea acordata competitie.
Sincron: Viorel Micula – președinte European Drinks & Food
 
Premiul pentru cel mai taranar participant a fost primit de Adam Trica, in varsta de 12 ani. 

Sincorn : Adam Trica

 

Cupa EMFEXTREM-Izvorul Minunilor la Snowcross este organizata de Clubul Sportiv Bihor Apuseni, sub egida Federatiei Romane de Motociclism.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tiroliană, tubing, bob alpin și bungee jumping, pentru turiști ( 16 August 2020 )

  Stâna de Vale a fost la mare căutare și în acest weekend! Mulți oameni au ales să își petreacă timpul liber în natură, în frumoasa stațiune din Munții Apuseni.

 • Stâna de Vale, locul în care te-ai întoarce oricând ( 19 Iulie 2020 )

  Daca îți place distracția, dar și liniștea, dacă ești pasionat de trasee montane, dar și de relaxare în mijlocul naturii, dacă vrei să scapi de canicula și aglomerația din zonele urbane, dar mai ales dacă îți dorești o excursie prin țară, mai ales pe fondul pandemiei de coronavirus, avem noi soluția! Stâna de Vale este locul ideal, unde te poți refugia împreună cu familia sau prietenii.

 • Tiroliană, tubing și bungee jumping, la Stâna de Vale ( 18 Iulie 2020 )

  Vacanță de nota zece la Stâna de Vale! Frumoasa stațiune din județul Bihor vă așteaptă cu distracții pentru toate vârstele. Este locul ideal pentru turiștii români și străini, care vor să scape de canicula și aglomerația din orașe și să se bucure de relaxare în mijlocul naturii. Parcul de aventura Happy Land Adventure propune 6 trasee de aventură în copaci, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

 • Pârtiile din Stâna de Vale sunt pregătite pentru iubitorii sporturilor de iarnă ( 8 Ianuarie 2020 )

  Pârtiile de la Stâna de Vale sunt în continuare pline cu turiști. Aceștia se bucură din plin de iarnă și vor să își petreacă timpul în aer liber, în natură. Iar cel mai important lucru, zăpada e numai bună pentru schiat.

 • Stâna de Vale: pârtiile de schi, săniuș și tubing, asaltate de turiști ( 5 Ianuarie 2020 )

  Start la schi, la Stâna de Vale! Sute de turiști din toate zonele țării, dar și de peste hotare, au ales să-și petreacă ultimele zile libere din vacanța prilejuită de sărbători în renumita stațiune montană din Munții Apuseni. Peisajele desprinse parcă dintr-un basm, calitatea înaltă a serviciilor și varietatea sporturilor care se pot practica aici, sunt doar câteva dintre motivele pentru care mii de persoane aleg, anual, să-și petreacă vacanțele la Stâna de Vale.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2