Date companie
 
 
 
 

"Ultrasii" si jandarmii au pus mana pe lopeti!

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Februarie 2012
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : steaua, dinamo, Jandarmerie, ultrasi
 

Ultrasii de la Steaua si Dinamo au uitat de rivalitatea de la fotbal si au mers impreuna in judetul Buzau sa ajute la deszapezirea oamenilor izolati printre nameti. Aproximativ 70 de suporteri, stelisti si dinamovisti, au pus umarul la deszapezirea oamenilor din satele Cotu Ciorii, Cilibia si Posta din judetul Buzau. Timp de 6 ore, fanii echipelor din Liga I s-au luptat cu nametii ca sa ii scoata pe oamenii loviti de necaz la lumina. Ultrasii au facut pace si cu jandarmii, care n-au fost incantati de idee la inceput, insa au acceptat pana la urma si le-au permis sa dea o mana de ajutor.
AMBIANTA discutii jandarmi si suporteri:

Suporterii echipelor Steaua si Dinamo au colaborat cu jandarmeria pentru a scoate din nameti o familie din satul Cotul Ciorii, judetul Buzau.

Ambianta când este salvat un barbat:

Vox barbat salvat:,,Ce ati facut? Ati spart peretii? Da, am spart pe aici pe la consola si am dat mâncare animalelor pe sus prin grajd."

Ambianta suporter care sapa:

Sincron Florin Andrei- suporter Dinamo: ,,Am cumparat 1000 de pâini, peste 600 de conserve. Câteva sute de litri de apa. Am venit chiar si cu medicamente."

Sincron Alexandru Tofan- suporter Steaua: ,,Am facut-o pentru ca ni s-a parut un gest normal sa ajutam oamenii acestia care sunt izolati."

Locuitorii din satele isolate de nameti au primit din partea suporterilor paine, conserve, apa si alte alimente care le sunt atat de necesare in aceasta perioada Suporterii promit sa mai aduca și alte ajutoare pentru ca au vazut în aceste sate oameni neputinciosi care au nevoie de ajutor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2