Date companie
 
 
 
 

Unirea are sanse matematice de a se califica in grupele Ligii Campionilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 August 2010
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : zenit, unirea, liga campionilor, sanse, calificare, grupe
 

Si Dan Petrescu crede in sansele vicecampioanei de a se califica in grupele Ligii Campionilor...chiar daca ele sunt in proportie de 50 la suta, teoretic. Fostul antrenor al ialomitenilor recunoaste valoarea rusilor de la Zenit, dar si spirirtul de echipa al jucatorilor de la Urziceni. Bursucul a urmarit cu atentie meciul tur de la Bucuresti, incheiat la egalitate, scor 0-0 si a tras propriile concluzii.

"Chiar si dupa prima mansa, sansele de calificare nu s-au schimbat, ramân 50-50. E stiut ca Zenit este un club mult mai bogat, dar Unirea are un spirit special. Probabil Zenit va ataca, jucând acasa, iar Unirea va miza pe contraatac. Cred ca se va înscrie doar un gol, care va fi decisiv, sa vedem de partea cui. E posibil sa se ajunga si la 11 metri", a spus Petrescu pentru cotidianul Sovetski Sport.

Antrenorul lui Kuban nu s-a afiit sa comenteze si prestatia centralului care a condus partida de la Bucuresti.

"În tur, pâna la eliminarea lui Paduretu, jocul a fost echilibrat. Nu vreau sa vorbesc prea mult de arbitraj, dar a acordat usor acel cartonas rosu. La televizor a parut destul de amuzant. Apoi, Unirea s-a axat pe defensiva." a precizat Dan Petrescu.

Partida Zenit Sankt Petersburg - Unirea Urziceni, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc in acesta seara, de la ora 19.30.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Prejudecățile cu care se confruntă femeile, accentuate în pandemie ( 8 Mai 2021 )

  Stereotipurile și prejudecățile legate de carieră și rolul în familie, cu care se confruntă femeile, s-au accentuat în contextul pandemiei, avertizează Klaus Iohannis! Șeful statului a transmis un mesaj, cu ocazia Zilei Naționale a Egalității de Șanse între Femei și Bărbați în România, în care susține că violența împotriva femeilor, inegalitatea de gen și discriminarea sunt fenomene nocive, care trebuie combătute cu toate forțele.

 • Proclamația de la Chișinău, primul pas spre unirea Republicii Moldova cu România ( 25 Martie 2018 )

  Manifestație dedicată împlinirii a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România, la Chișinău. Mii de persoane s-au strâns în Piața Marii Adunări Naționale din capitala Republicii Moldova, unde au cântat melodii patriotice...

 • Accident provocat de un șofer care a adormit la volan, pe o șosea din Bistrița-Năsăud ( 8 Septembrie 2017 )

  Accident grav pe Drumul Național 17, pe raza localitatății Unirea din județul Bistrița-Năsăud! Un bărbat în vârstă de 35 de ani a adormit la volan și a ajuns pe contrasens cu mașina, s-a izbit de un cap de pod...

 • Mesajul unui tânăr nemulțumit de starea țării, într-o melodie hip hop ( 15 Ianuarie 2017 )

  Un tânăr din Alba Iulia își exprimă nemulțumirile față de situația în care a ajuns România, chiar de Ziua Culturii Naționale! Horațiu a compus un text și o melodie pe ritm de hip hop și a trimis-o Ziarului Unirea, pentru a o publica în ediția online, în dorința de a-și transmite mesajul tuturor. 

 • "Școala altfel", la start ( 16 Aprilie 2016 )

  "Școala Altfel", din nou la start! Elevii din toată țara se pregătesc pentru o săptămână plină de activități extracurriculare. De la filme documentare, la vizite în muzee sau instituții de învățământ superior, nimic nu lipsește din program. Elevii Colegiului Național Unirea din Brasov au ales să vină la București pentru a vizita Institutul Cervantes și Facultatea de Litere. Nu de alta, dar cum studiile arată că spaniola este limba oamenilor fericiți, vor să o aprofundeze și după terminarea liceului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2