Date companie
 
 
 
 

Victor Piturca i-a raspuns lui Gigi Becali

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 August 2010
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : sport, fotbal, liga1, steaua, piturca, antrenor, raspuns, becali, garantii
 

Nu voiam sa fiu umilit in Ghencea...Si "Da" am cerut niste garantii...Victor Piturca i-a raspuns lui Gigi Becali, dupa mega scandalul garantiilor si al milioanele de euro, care au dus la intreruperea colaborarii dintre Victor Piturca si Gigi Becali la Steaua. La o zi dupa declaratiile facute de finantatotul Stelei, Piti a explicat cum au stat lucrurile, cel putin, din punctul sau de vedere.
"Am vrut un contract de la început, dar Gigi nu are nimic comun cu clubul în acte. Altii sînt patronii în acte, altii sînt cei care semneaza. Eu cunoscîndu-l pe Gigi si neavînd încredere în el, i-am zis-o si lui, stim ce s-a întîmplat cu alti fotbalisti mari, stim cum au fost dati afara, stim maniera de comportament, nu voiam sa plec umilit din Ghencea. " a recunoscut Piturca.
Vorba lunga... saracia omului... si slabiciunea lui Gigi Becali... este convingerea lui Piturca. Referitor la garantiile cerute, Piturca a precizat si ...necesitatea lor.
Nu a vrut sa se imbogateasca din noua colaborare cu Steaua si nici ca Gigi sa "amuteasca" pe perioada contractului sau la Steaua. Am vrut doar sa-l fac sa vorbesca civilizat... a precizat Piturca.
"Sa vorbeasca dar sa nu dea in munca mea, in jucatori, in munca tuturor." a spus Piturca. Piturca a avut un mesaj si pentru suporteri... "Voi iubiti Steaua...(...) Gigi Becali nu e Steaua." a fost mesajul lui Piturca pentru fanii Stelei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Revoltă în Sectorul 3, din cauza distrugerii Parcului ”Constantin Brâncuși” ( 21 Aprilie 2019 )

  Revoltă în Sectorul 3 din București! Locuitorii protestează față de distrugerea Parcului ”Constantin Brâncuși”. Retrocedat în urmă cu mai bine de 10 ani, proprietarii au trecut, acum la acțiune. Bucureștenii din zonă spun că...

 • Ajunul Crăciunului, la Stâna de Vale ( 24 Decembrie 2018 )

  La munte, pregătirile de Crăciun s-au încheiat. Turiștii s-au instalat deja și și se pegătesc să se bucure de tot ce le oferă gazdele. La Stâna de Vale nu lipsește nimic. Porcul a fost tăiat și preparat, aperitivele sunt gata, pomul de Crăciun...

 • Stâna de Vale, sub domnia iernii ( 16 Decembrie 2018 )

  Ninsoarea abundentă aduce și bucurie! În stațiunea Stâna de Vale, situată la 1.100 de metri altitudine, în Masivul Vlădeasa din Munții Apuseni ninge ca-n povești, iar stratul de zăpadă trece de un metru.

 • Un profesor bihorean va lansa “Biblia fotbalului” - Mondialele, de la Montevideo la Moscova ( 10 Noiembrie 2018 )

  Un profesor bihorean lansează “Biblia fotbalului”! Joi, 15 noiembrie 2018, orele 16,00 în Sala Traian Moșoiu a Primăriei Municipiului Oradea va avea loc lansarea cărții cu titlul “Mondialele, de la Montevideo la Moscova”, scrisă de profesorul Constantin Butișcă. Autorul prezintă detalii despre toate cele 900 de meciuri de la Campionatele Mondiale de fotbal desfășurate între 1930 și 2018. Totodată, prezintă date despre jucătorii care s-au remarcat la aceste meciuri, și mai ales partidele României la cele 7 ediții la care a participat și naționala.

 • Maria Gerda, tânăra cu spirit de lupătoare care cucerește lumea ( 9 Iunie 2018 )

  Performanțe de excepție, pe cont propriu! O tânără româncă, absolventă a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport, care în prezent este antrenor de fitness în Quatar, a participat la unele dintre cele mai grele competiții...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2