Date companie
 
 
 
 

Victor Piturca i-a raspuns lui Gigi Becali

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 August 2010
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : sport, fotbal, liga1, steaua, piturca, antrenor, raspuns, becali, garantii
 

Nu voiam sa fiu umilit in Ghencea...Si "Da" am cerut niste garantii...Victor Piturca i-a raspuns lui Gigi Becali, dupa mega scandalul garantiilor si al milioanele de euro, care au dus la intreruperea colaborarii dintre Victor Piturca si Gigi Becali la Steaua. La o zi dupa declaratiile facute de finantatotul Stelei, Piti a explicat cum au stat lucrurile, cel putin, din punctul sau de vedere.
"Am vrut un contract de la început, dar Gigi nu are nimic comun cu clubul în acte. Altii sînt patronii în acte, altii sînt cei care semneaza. Eu cunoscîndu-l pe Gigi si neavînd încredere în el, i-am zis-o si lui, stim ce s-a întîmplat cu alti fotbalisti mari, stim cum au fost dati afara, stim maniera de comportament, nu voiam sa plec umilit din Ghencea. " a recunoscut Piturca.
Vorba lunga... saracia omului... si slabiciunea lui Gigi Becali... este convingerea lui Piturca. Referitor la garantiile cerute, Piturca a precizat si ...necesitatea lor.
Nu a vrut sa se imbogateasca din noua colaborare cu Steaua si nici ca Gigi sa "amuteasca" pe perioada contractului sau la Steaua. Am vrut doar sa-l fac sa vorbesca civilizat... a precizat Piturca.
"Sa vorbeasca dar sa nu dea in munca mea, in jucatori, in munca tuturor." a spus Piturca. Piturca a avut un mesaj si pentru suporteri... "Voi iubiti Steaua...(...) Gigi Becali nu e Steaua." a fost mesajul lui Piturca pentru fanii Stelei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2