Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

Prognoza 24-28 aprilie

 

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile vestice și nord-vestice, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, ușor mai scãzute în depresiuni.

Joi
Vremea va continua sã se încãlzeascã și va deveni caldã în cea mai mare parte a țãrii, local deosebit de caldã în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri, averse și trecãtor descãrcãri electrice, cu precãdere dupã-amiaza, pe arii restrânse în zonele de munte și doar cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 28 de grade, mai scãzute pe litoral spre 12...15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 14 grade.

Vineri
Vremea va fi în general frumoasã și mult mai caldã decât în mod obișnuit pentru aceastã datã, îndeosebi în vestul, centrul și nordul țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri și ploi slabe, izolate, dupã-amiaza în zonele montane, iar seara și noaptea cu precãdere în regiunile vestice. Ploile vor avea caracter de aversã și trecãtor vor fi însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, mai ales în masivele sudice, iar la cote mai reduse și în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 30 de grade, mai scãzute în Dobrogea, pânã spre 14...17 grade în zona de litoral. Minimele termice vor fi cuprinse între 6 și 17 grade, ușor mai mici în depresiuni.

Sâmbătă
Vremea va deveni instabilã în regiunile din jumãtatea vesticã a teritoriului, unde și valorile termice vor fi în scãdere fațã de ziua precedentã; vor fi înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse, însoțite de descãrcãri electrice. În restul zonelor, pe timpul zilei vremea va fi în general frumoasã și caldã, cu cer variabil, dar începând din orele serii, înnorãrile se vor accentua și local se vor semnala fenomene specifice instabilitãții atmosferice. Izolat vor fi cantitãți de apã mai însemnate și condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, iar local și temporar în vestul, nord-vestul, centrul și estul țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 28 de grade, mai scãzute pe litoral, iar cele minime între 7 și 14 grade.

Duminică
Valorile termice vor fi în scãdere fațã de ziua precedentã în jumãtatea de nord-est a țãrii, unde vor mai fi înnorãri și mai ales ziua se vor semnala ploi, ce vor avea și caracter de aversã, iar izolat cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala cel mai probabil în partea a doua a intervalului, pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, cu precãdere în Carpații Meridionali și în Carpații de Curburã și temporar, dar la cote mai reduse în sudul țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 25 de grade, iar cele minime între 4 și 11 grade, mai scãzute în depresiuni

Vremea în Capitală
La noapte
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 5...7 grade.

Joi
Vremea va fi caldã și predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 22 de grade, iar cea minimã de 6...8 grade.

Vineri
Vremea va fi frumoasã și deosebit de caldã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 24 de grade, iar cea minimã de 9...10 grade, mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Sâmbătă
Vremea se va menține deosebit de caldã. Cerul va fi variabil, dar începând din orele serii se va înnora și va crește probabilitatea apariției fenomenelor specifice instabilitãții atmosferice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 24...25 de grade, iar cea minimã de 10...12 grade.

Duminică
Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în primele ore ale zilei, când vor fi condiții de ploaie slabã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri dupã-amiaza. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 9...11 grade.

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2