Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

Prognoza 4-8 iulie

 


Vremea în țară
La noapte
Vor fi înnorãri temporare, averse slabe și descãrcãri electrice, pe arii restrânse în regiunile sudice, sud-estice și izolat, în primele ore, posibil și la munte. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 5...6 grade în estul Transilvaniei și 20...21 de grade pe litoral.

Joi
Valorile termice se vor menține în jurul celor normale pentru aceastã datã; maximele se vor încadra între 24 și 32 de grade, iar minimele între 10 și 21 de grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 7...8 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, în general slabe și descãrcãri electrice, mai ales ziua, local în sudul, estul țãrii și izolat în restul teritoriului, iar dupã-amiaza și în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor.

Vineri
Vremea va deveni cãlduroasã mai ales în zonele de câmpie, astfel temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 33 de grade, cu cele mai scãzute valori pe litoral și în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, mai ales dupã-amiaza și seara în zonele montane și izolat în celelalte regiuni, iar noaptea, pe arii restrânse, cu precãdere în vest și sud-vest. Punctiform va cãdea grindinã și se pot cumula cantitãți mai importante de apã. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 20 de grade.

Sâmbătă
Vor fi perioade cu instabilitate atmosfericã ce se va manifesta prin înnorãri temporar accentuate și pe arii relativ extinse averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat va cãdea grindinã și local se vor cumula cantitãți de apã mai importante. Excepție vor face regiunile sud-estice, unde vremea se va menține cãlduroasã, iar astfel de fenomene se vor semnala îndeosebi spre searã și în cursul nopții. Temperaturile maxime, în scãdere fațã de ziua anterioarã în vest, centru și nord, se vor încadra între 23 și 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade.

Duminică
Vremea se va menține în general instabilã în centrul, sudul și estul teritoriului, unde vor fi înnorãri accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindinã și local se vor cumula cantitãți de apã mai însemnate. Excepție vor face regiunile vestice, unde ploile se vor semnala pe suprafețe mici. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade.

Vremea în Capitală
La noapte
Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții pentru averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 15...17 grade.

Joi
Vremea se va menține normalã din punct de vedere termic pentru aceastã perioadã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 15...17 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare ziua când vor fi condiții pentru averse slabe și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Vineri
Vremea va fi cãlduroasã, cu o maximã termicã de 31...32 de grade. Cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru averse și descãrcãri electrice va fi relativ scãzutã, dupã-amiaza și spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 16...18 grade.

Sâmbătă
Vremea se va menține calduroasã, dar va deveni în general instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, în special în a doua parte a intervalului, când se vor semnala averse, descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. Temperatura maximã va fi de 31...32 de grade, iar cea minimã de 17...19 grade.

Duminică
Vremea se va menține instabilã. Cerul va avea înnorãri și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 15...17 grade.

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 19 Feb. 2019

1 EUR = 4.7480 RON
0.0079
1 USD = 4.1981 RON
0.0131
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2