Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

Prognoza meteo 5-9 septembrie

 

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în zonele montane și submontane precum și în sud-vestul țãrii, unde doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade, mai scãzute, spre 5 grade, în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceațã.

Vineri
Vremea se va încãlzi ușor și va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare și ploi de scurtã duratã, dupã orele prânzului pe arii restrânse la deal și la munte, iar noaptea, izolat în regiunile vestice și sud-vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri spre sfârșitul intervalului în zona Munților Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 21 de grade, mai coborâte, spre 4...5 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceațã.

Sâmbătă
Vremea va continua sã se încãlzeascã ușor devenind caldã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, dupã-amiaza în regiunile estice, la deal și la munte unde doar cu totul izolat va ploua slab, iar în a doua parte a intervalului în cele vestice, nord-vestice și centrale, unde pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în zona Munților Banatului, dar de scurtã duratã și asociat ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 19 grade.

Duminică
Vremea se va menține caldã în sud, sud-est și în centru, în timp ce, în restul țãrii valorile diurne se vor situa în jurul celor normale datei. Cerul va avea înnorãri temporare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte, unde local vor fi averse și descãrcãri electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, dupã orele prânzului, cu o probabilitate mai mare în sud-est. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri la munte, cu precãdere în zona Munților Banatului și în vestul Carpaților Meridionali, iar în prima parte a intervalului local și temporar în vest, est și sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 20 de grade, mai coborâte, spre 6 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei.

Luni
Cerul va avea înnorãri și vor fi perioade în care se vor semnala averse și descãrcãri electrice, în vestul, nord-vestul și centrul țãrii, local în zonele montane și submontane și pe spații mici în rest, cu o probabilitate mai mare de apariție în sud-vest. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe spații mici cantitãțile de apã ce se vor înregistra vor fi mai însemnate. Vântul va continua sã aibã intensificãri la munte, cu viteze mai mari în vestul Carpaților Meridionali și în zona Munților Banatului, iar în prima parte a intervalului local și temporar în vest, centru și nord. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 31 de grade, iar cele minime între 9 și 19 grade.


Vremea în Capitală
La noapte
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 13...14 grade.

Vineri
Vremea se va încãlzi și va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 29...30 de grade, iar cea minimã de 14...15 grade.

Sâmbătă
Vremea va fi caldã și predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimã va fi de 15...16 grade.

Duminică
Vremea se va menține caldã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în a doua parte a zilei, însã probabilitatea de apariție a ploilor de scurtã duratã va fi redusã. Vântul va sufla în general moderat în prima parte a intervalului, apoi va slãbi treptat în intensitate. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimã va fi de 14...15 grade.

Luni
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 29...30 de grade, iar cea minimã de 14...15 grade.

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2