Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

24 Octombrie 2010


 • Expozitie de binocluri, la Brasov

  Expoziția de binocluri deschisă, până pe 31 octombrie, la Centrul cultural Reduta, din Brașov, le oferă pasionaților ocazia de a vedea 60 de exponate fabricate în diferite epoci istorice și cu utilități diverse. Primele binocluri au apărut în anii 1830. Confecționate special pentru vizionarea pieselor de teatru, acestea erau din aur, argint sau sidef.

 • Pieton accidentat mortal de un politist

  Un polițist clujean a accidentat mortal un bărbat care traversa pe o trecere de pietoni, din comuna bistrițeană Bața, după care a părăsit locul accidentului, fără să coboare din mașină pentru a vedea ce s-a întâmplat. Victima avea vârsta de 39 de ani.

 

23 Octombrie 2010


 

22 Octombrie 2010


 • Ioana Maria Vlas: "E grea libertatea!"

  Ioana Maria Vlas nu s-a putut odihni deloc în prima noapte petrecută în libertate, deși spune că se simte izbăvită, după ce a plătit scump faptele asumate. Maria Vlas este hotărâtă să creeze la penitenciarul de la Târgșor câteva ateliere operaționale, pentru a le ajuta pe femeile aflate după gratii să suporte mai ușor regimul de detenție.

 • Minoră obligată de părinți să se prostitueze

  Peste o sută de persoane din Constanța au ieșit în stradă pentru a înfrunta trupele DIAS, care au operat mai multe descinderi în imobilele despre care aveau informații că ascund acte de prostituție și proxenetism. În momentul în care mascații au încătușat un suspect de proxenetism, spiritele s-au încins. Potrivit anchetatorilor, bărbatul reținut își obliga fiica de 14 ani să se prostitueze.

 • Florin Salam si Adrian Minune, audiati

  Adrian Minune si Florin Salam au stat joi mai bine de sase ore în fata procurorilor, fiind audiati într-un dosar în care sunt acuzati de favorizarea infractorului si mãrturie mincinoasã. Minune si Salam trebuie sã dea explicatii despre un scandal din septembrie, dintre fiul lui Nutu Cãmãtaru si un membru al altei grupãri interlope care a fost injunghiat, in incident.

 • Foarte mulți elevi din județul Vâlcea nu primesc lapte și corn

  Cei mai mulți dintre elevii din județul Vâlcea nu beneficiază încă de programul cornul și laptele, deși a trecut mai bine de o lună de la începerea anului școlar. Firmele participante la licitație se contestă între ele, iar programul este blocat. La școala cu clasele I - IV din Ocnele Mari, jumătate dintre cei 200 de elevi provin din familii cu venituri modeste.

 • Microbuz plin cu pasageri, proiectat de un TIR într-o țeavă cu gaze, de pe DN1

  Un accident produs, vineri, pe DN1 a blocat traficul din zona localității prahovene Românești, pentru aproximativ două ore. Șoferul unui TIR bulgăresc a pierdut controlul volanului și a izbit un microbuz aflat în stație. Acesta a fost proiectat într-o conductă de gaze și a existat riscul producerii unei explozii.

 • 80.000 de bugetari ies in strada saptamana viitoare

  Protest amplu in Capitala, in ziua motiunii de cenzura. Miercuri, 27 octombrie, 80 de mii de bugetari vor iesi în stradã. Sindicalistii au fãcut apel la toti cei nemultumiti de deciziile Guvernului sã se alãture actiunii de protest.

 • Clienții buni ai băncilor, nevoiți să plătească pagubele altora

  BNR a scazut in mod repetat in ultima perioada dobanda cheie cu scopul relansarii creditarii. In schimb, rezultatul a fost ca dobânda la depozite a scazut si va scădea mult mai accentuat decât cea la credite, pentru ca băncile să-și recupereze pierderile. Acestea au fost nevoite anul trecut să constituie provizioane de 1,7 miliarde de euro aferente creditelor neperformante, dublu în comparație cu anul anterior, în timp ce soldul împrumuturilor a scăzut.

 • Târgul de Sfântul Dumitru, deschis la Muzeul Țăranului Român

  Bucureștenii au ocazia să se aprovizioneze cu produse 100 la sută ecologice aduse de producătorii maramureșeni la Târgul de Sfântul Dumitru, deschis, până duminică, la Muzeul Țăranului Român. Oamenii pot cumpăra de la fructe și legume proaspete, până la obiecte meșteșugărești și de artizanat. Organizatorii au venit cu magiun și promit că vor face plăcinte, sarmale și pâine de casă.

 

21 Octombrie 2010


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2