Date companie
 
 
 
 

10 zile de iubire

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sala palatului, spectacol, 10 zile de iubire, Dragobete, caravana iubirii
 

Aproape o săptămână și jumătate. Atât a mai rămas până la marele spectacol de Dragobete, organizat pe 24 februarie la Sala Palatului din Bucuresti. Un show care va încununa caravana "10 zile de iubire``, devenită o prezență zilnică în mai multe puncte importante din centrul Capitalei. Oamenii care participă la această acțiune impart gratuit bilete la importantul eveniment artistic de joia viitoare. Cu membrii caravanei, care strangeau de la trecatori cate un manifest pentru sanatatea pamantului, s-a intalnit si echipa stirilor postului de televiziune N24 PLUS, partener media al campaniei.

VICENTIU POPA - membru Caravana "10 zile de iubire": "Suntem in a doua zi pe strada oamenii sunt interesati, transmit mesaje ecologice, vor sa intre in padurea indragostitilor, va trebui chiar sa facem o triere a acestor mesaje deoarece vor sa intre foarte multi in aceasta padure "

Primul dintre spectacolele campaniei, intitulat "Si totusi exista iubire ", s-a bucurat de un mare succes in randul tinerilor adunați luni seara in sala mare a Casei Studentilor. Rand pe rand, au urcat pe scenă Andrei Păunescu si Trupa Totuși, Silvia Ștefănescu, Raul Cârstea și Mihai Napu, Trupa UAU!, ”Vacanța Muzicală” cu Radu Pietreanu, Mihai Napu și Tică Lumânare.

AMBIANȚĂ MUZICA

LAVINIA SANDRU - manager proiect: ''Zece zile de iubire le-am numit noi intre Valentine's Day si Dragobete. De Valentine's stiti că am importat sarbatoarea de peste Ocean acum vreo 20 de ani. Dar, de Dragobete, stiti, nu-i asa, dar o stiti si mai bine că ne intalnim la Sala Palatului.''

ANDREI PAUNESCU: "De la Sfantul Valentin pana la pana la Dragobete vom vcanta vom recita versuri ,vom face desene ,un eveniment zicem noi complex dferit fata de altele care sunt bazate pe superficialitate "

RADU PIETREANU: "Mi se pare foarte putin ar trebui 365 de zile ,de ce doar zece zile?Si in rest ce facem ne uram si facem razboaie ?"

ECATERINA ANDRONESCU - rector Politehnica Bucuresti: "in sala sunt studenti indragostiti de un act de cultura si in seara aceasta mai mult decat spectacol este un act de cultura"

Cea mai importanta seară a campaniei va fi cea in care pe scena Sălii Palatului se vor afla nume consacrate ale muzicii romanesti. Pe 24 februarie, vor incanta publicul Directia 5, Felicia Filip, Andrei Paunescu si trupa ``Totusi``, Florian Chilian si multi altii. Cu sufletul alaturi de acest eveniment vor fi si românii aflati in fața televizoarelor, care vor putea vedea in direct spectacolul la postul N24 PLUS .« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2