Date companie
 
 
 
 

2015, fără noroc la LOTO 6/49

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Decembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : loto, jucatori, premiu, tragere
 

Anul 2015 s-a dovedit fără noroc pentru jucătorii împătimiți la LOTO. Luna aprilie a fost singura în care un norocos a ghicit toate numerele câștigătoare la extragerea 6/49 și a intrat în posesia premiului în valoare de 13.500.000 de lei. Din mai și până acum, banii au tot fost reportați, astfel că, acum, potul cel mare trece de 29.000.000 de lei.

VOX "- Câștigi de data asta? - Eu sper de fiecare dată, pentru asta vin să joc. E un premiu mare, îmi doresc să am și eu un pic de noroc, măcar 5, dacă nu 6. - Știi că nu s-a mai câștigat din aprilie! - Poate așteaptă să găsesc o variantă corectă."

VOX "- Știi că nu s-a mai câștigat de mult premiul cel mare. - Toată lumea știe asta! - Și crezi că o să câștigi? - Sper! Sper să câștig! Dacă nu, nu mai jucăm, nu?"

VOX "Joc și eu așa, să fie că am jucat, că altfel... - Și de câți ani jucați? - De mult, de vreo 20 de ani! - Dar știți că anul acesta s-a castigat doar o dată! - S-a câștigat, dar acum nu se câștigă. Poate după ianuarie o să dea câștig. Asta e șmecherie, dar, totuși, sper!"

Unul dintre cele mai mari premii din istoria Loteriei a fost câștigat anul trecut, chiar înainte de Crăciun. Un român și-a adjudecat, atunci, chiar pe 21 decembrie, aproape 44.000.000 de lei. Anul acesta, Loteria Româna va organiza doua trageri speciale 6/49 de Anul Nou, una "principala" si una "suplimentara", fiind posibilă participarea cu același bilet la ambele trageri. Pentru tragerea suplimentara fondul de câștiguri se va suplimenta cu 500.000 lei.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Se redeschid agențiile Loto ( 13 Iunie 2020 )

    Agențiile Loteriei Române se redeschid, luni, iar primele trageri loto vor avea loc în 21 iunie. Odată cu redeschiderea agențiilor, se reia și plata câștigurilor, care a fost suspendată încă din 25 martie.

  • Șoferii fără abateri în 2019, premiați ( 21 Mai 2020 )

    Șoferii care nu au nicio abatere de la regimul rutier, în 2019, pot fi premiați, în cadrul campaniei „Șoferi de nota 10!” Este o campanie anuală a Poliției Române, în colaborare cu Asociația Green Road, inițiată...

  • Teodorovici vrea să ia bani de la Loto, pentru spitale și școli ( 17 Iunie 2018 )

    Bani de la Loto pentru spitale și școli. Ideea aparține ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, care a anunțat că va avea o discuție, săptămâna viitoare, cu șeful Loteriei Române. Împreună, vor analiza care sunt cele mai bune...

  • Emisiunea "Opriți timpul", premiată ( 30 Martie 2017 )

    Emisiunea "Opriți timpul!", de la Național TV, premiată la Gala Premiilor Anuale ale Revistei „Actualitatea Muzicală”, editată de Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România! 

  • Top Branduri Brașovene, gala de premiere a excelenței în activitatea economică ( 25 Aprilie 2015 )

    Gală de premiere a excelenței în activitatea economică, la Brașov! "Top Branduri Brașovene", eveniment organizat la Opera din Brașov, a reunit reprezentanți ai unor firme de renume din zonă, dar și personalități marcante din viața economică, culturală și sportivă la nivel național. "Top Branduri Brașovene", organizat de Uniunea Națională a Patronatului Român, este un concept unic în România, care...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2