Date companie
 
 
 
 

24 de permise săltate de la vitezomani, pe DN 2

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Noiembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : masina, buzau, radar, viteza, rutiera, permise
 

Au rămas fără permis din cauza vitezei! Pe DN2, în doar patru ore, polițiștii au depistat 24 de șoferi care goneau pe șosea, depășind cu mult viteza maximă admisă. Unul dintre ei avea 183 de kilometri pe oră în localitate, altul 110 kilometri pe oră. Ambii au fost prinși în Poșta Câlnău, județul Buzău. În nici 60 de minute, alți conducători auto s-au dovedit la fel de inconștienți. Tupeul șoferilor i-a uimit pe polițiștii de la Rutieră, care au ieșit pe DN 2 cu o mașina neinscripționată, dar dotată cu aparat radar.

AMBIANȚĂ "În localitate, cu viteza de peste 100 de km la oră, peste trecerea de pietoni, încalcă marcajul. În zona de restricție de 40, peste 160 de km la ora, restricție de 40, drumul este în reabilitare. În localitate, cu viteza de peste 150, unde limita este de 50, cele doua vehicule par că se întrec."

În afara localității, șoferii apăsau și mai tare pe pedala de accelerație.

AMBIANȚĂ "Accelereaza foarte tare, urmează să fie preluat de celelalte echipaje. Având în vedere că este foarte aglomerat, pune în pericol ceilalți participanți la trafic. Forțează foarte tare, încearcă să pătrundă pe contrasens, poate intră în coliziune cu ceilalți participanți."

Toți cei 24 de șoferi vitezomani s-au ales cu permisul suspendat pe 90 de zile și au fost amendați. Controalele polițiștilor de la Rutieră vin după ce, într-o singură săptămână, pe DN2 s-au produs două accidente tragice, soldate în total cu șapte morți și 15 răniți.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2