Date companie
 
 
 
 

4 oameni au murit din cauza caniculei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 August 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : temperaturi ridicate, canicula, caldura, caridicate, 4 persoane decedate, doborati de caldura
 

Patru oameni au murit din cauza caniculei si peste 6300 de romani, doborâti de caldura, au avut nevoie de ingrijiri medicale sau macar de un sfat competent. Numai in ultimele 24 de ore, medicii de la SMURD si Serviciile de ambulanta, au fost luati cu asalt. 44 de persoane au cazut în strada din cauza lipotimiilor, sincopelor si problemelor respiratorii.

RAED ARAFAT, subsecretarul de stat în Ministerul Sanatatii : "Doi tineri, unul care lucra la autostrada, iar celalalt într-o bucatarie au suferit infarct miocardic acut si insuficienta respiratorie acuta probabil favorizate de expunerea la temperaturi ridicate si alte doua persoane care au decedat în acelasi interval au probabil factor favorizant canicula."

Medicii recomanda in special persoanelor care se stiu ca sufera de boli cronice sa evite deplasarile in orele de maxima caldura dar si nici copii nu ar trebui sa fie lasati sa mearga sau sa se joace in soare. Deasemenea, agentii economici sunt obligati sa adapteze programul de lucru pentru cei care lucreaza în aer liber sau spatii închise cu caldura foarte mare.

 « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2