Date companie
 
 
 
 

40 de autobuze, în București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Noiembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : autobuze, primarie
 

Autobuze cu internet și prize USB în București! Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat că 40 de autobuze noi au ajuns în Capitală, iar până la sfârșitul lunii vor mai veni încă 60. Înainte de începerea ședinței Consiliului General al Municipiului București, Firea a declarat că aceste autobuze sunt transferate către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară, astfel încât autobuzele să poată fi folosite în scurt timp. Primarul capitalei a mai precizat că autobuzele sunt dotate la standarde moderne. Acestea au GPS pentru ca oamenii să știe când ajunge autobuzul în stație. Toate au aer condiționat și sunt dotate cu prize USB, astfel încât să poată fi încărcate telefoanele. De aemenea, autobuzele vor avea și internet.

Prin dispozitia Primarului General, s-a infiintat o comisie din specialisti ai directiilor Trasporturi si Achizitii din cadrul Primăriei Municipiului București, precum si din specialisti ai societății de transport Bucuresti. Aceasta va verifica daca autobuzele respectă toate criteriile tehnice de atribuire. Conform graficului de livrări, până la sfârșitul acestui an, vor veni la București primele 100 de unități. Anul viitor urmează să mai ajungă și restul de 300 de autobuze. Valoarea tranzacției este de 100 milioane euro plus TVA. Autobuzele sunt de trei tipuri în functie de traseele pe care vor circula: 320 de autobuze de 12 m, 50 autobuze de 10,7m si 30 de autobuze de 18m.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fosta conducere a Primăriei Sector 5, deplasare de lux la Cannes ( 21 Noiembrie 2020 )

  Plimbare în Franța, de 150.000 de euro, descoperită de Curtea de Conturi la Primăria Sectorului 5. Potrivit raportului dat publicității de actuala conducere a primăriei, privind activitatea instituției...

 • Propunerile Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2 ( 20 August 2020 )

  Modernizarea școlilor, cât mai multe creșe și locuri de parcare. Sunt doar câteva dintre proiectele Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2. Ramona a decis să își pună experiența în slujba cetățenilor Sectorului 2 pentru că s-a confruntat cu o serie de probleme aici, unde ea își desfășoară activitatea, iar fiul ei, Mihnea, învață.

 • Propunerile lui Adrian Vlad Chiotan, candidat ALDE la Primăria Sectorului 4 ( 19 August 2020 )

  Familia, casa și locul de muncă sunt cele mai importante lucruri în viața fiecăruia dintre noi, ne mărturisește Adrian Vlad Chiotan, un bucureștean care a decis să se dedice cetățenilor sectorului 4. L-am cunoscut pe reprezentantul ALDE, Adrian Vlad Chiotan, în Parcul Carol, unde ne-a vorbit despre valorile după care s-a ghidat de-a lungul timpului.

 • Tudor-Tim Ionescu și pasiunea pentru animale ( 15 August 2020 )

  Pasivitatea este de multe ori una din principalele probleme ale societății actuale. Tudor Tim Ionescu, consilier general în cadrul Consiliului Municipiului București și candidat ALDE la Primăria Sectorului 6 a decis să nu asiste pasiv în urma sesizării unor cetățeni din cartierul Militari. 

 • Traian Băsescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei ( 11 August 2020 )

  Lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei se întețește! Dacă până acum își anunțaseră candidatura Gabriela Firea, Nicușor Dan și Călin Popescu Tăriceanu, a venit și rândul lui Traian Băsescu să intre în cursă.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2