Date companie
 
 
 
 

Priorități pentru Bragadiru

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iulie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : primarie, bragadiru
 

Atragerea fondurilor europene, o prioritate pentru noul edil al orașului Bragadiru. Gabriel Lupulescu și-a preluat oficial mandatul de primar al orașului Bragadiru. După depunerea jurământului, în fața prefectului Daniel Tudorel Zamfir și în prezența membrilor Consiliului Local Bragadiru și a mai multor simpatizanți, noul edil a anunțat că se va apuca de treabă pentru a onora încrederea persoanelor care l-au votat.

AMBIANȚĂ depunere jurâmant 

"Jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună credință tot ceea ce stă în puterile mele și priceperea mea pentru binele locuitorilor orașului Bragadiru. Așa să îmi ajute Dumnezeu."

GABRIEL LUPULESCU, primar Bragadiru

"Prima oară primar, multe nu am ce să vă spun, întâi vreau să arăt fapte și după aceea vorbe, nu vin acum cu povești, ce povești să zic, vreau să mă apuc de treabă, după un an de zile vă invit aici să demonstrăm ce am făcut."

DANIEL TUDOREL ZAMFIR, prefect județul Ilfov

"Are mult de muncă domnul primar sunt convins că are și capacitatea și posibilitatea să muncească în folosul cetățenilor."

La ceremonie a fost invitată și o delegație a comunei Zâmbreni din Republica Moldova, localitate înfrățită cu orașul Bragadiru.

DANIEL ȚONU, primar Zâmbreni, Republica Moldova

"Vreau să spun că este un om cu bunătate, un om al faptelor și eu cred că bragadirenii au ales omul la locul potrivit."

Primarul orașului Bragadiru i-a asigurat pe locuitorii urbei că va avea o colaborare strânsă cu Consiliul Județean Ilfov, în toate domeniile de strictă necesitate ale localității precum infrastructura, educația, sănătatea și transportul public local.


Priorități pentru Bragadiru

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Alegeri locale parțiale, în 23 de județe ( 27 Iunie 2021 )

  Alegeri locale parțiale, în 23 de județe! Cetățenii cu drept de vot din 6 orașe și din 30 de comune au fost chemați la urne, pentru a-și alege primarii ori consilierii locali. Cele șase orașe în care...

 • Fosta conducere a Primăriei Sector 5, deplasare de lux la Cannes ( 21 Noiembrie 2020 )

  Plimbare în Franța, de 150.000 de euro, descoperită de Curtea de Conturi la Primăria Sectorului 5. Potrivit raportului dat publicității de actuala conducere a primăriei, privind activitatea instituției...

 • Propunerile Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2 ( 20 August 2020 )

  Modernizarea școlilor, cât mai multe creșe și locuri de parcare. Sunt doar câteva dintre proiectele Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2. Ramona a decis să își pună experiența în slujba cetățenilor Sectorului 2 pentru că s-a confruntat cu o serie de probleme aici, unde ea își desfășoară activitatea, iar fiul ei, Mihnea, învață.

 • Propunerile lui Adrian Vlad Chiotan, candidat ALDE la Primăria Sectorului 4 ( 19 August 2020 )

  Familia, casa și locul de muncă sunt cele mai importante lucruri în viața fiecăruia dintre noi, ne mărturisește Adrian Vlad Chiotan, un bucureștean care a decis să se dedice cetățenilor sectorului 4. L-am cunoscut pe reprezentantul ALDE, Adrian Vlad Chiotan, în Parcul Carol, unde ne-a vorbit despre valorile după care s-a ghidat de-a lungul timpului.

 • Tudor-Tim Ionescu și pasiunea pentru animale ( 15 August 2020 )

  Pasivitatea este de multe ori una din principalele probleme ale societății actuale. Tudor Tim Ionescu, consilier general în cadrul Consiliului Municipiului București și candidat ALDE la Primăria Sectorului 6 a decis să nu asiste pasiv în urma sesizării unor cetățeni din cartierul Militari. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2