Date companie
 
 
 
 

400 de angajați ai CET Brăila protestează în fața instituției

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, nemultumiri, CET Braila
 

Incă o zi de proteste la CET Brăila. Aproape patru sute de angajați au ieșit din nou în fața instituției, nemulțumiți că nu și-au primit salariile și tichetele de masă de mai bine de trei luni.

AMBIANȚĂ (oamenii strigã afarã)

VOX: "Avem rate la bãnci, avem copii care au mers la școalã. E multã lume care nu poate sã ia rechizitele necesare din cauza lipsei banilor."

VOX: "Pentru salarii și pentru drepturile noastre. Am muncit de atâta timp și nu se acordã. Primãria nu ne dagã în seamã. Nimeni nu ne bagã în seamã. Noi nu avem cu ce trãi. (...) Din împrumuturi… nu pot sã mã mai împrumut cã m-am împrumutat destul."

Încă de joi, cinci dintre salariați sunt în greva foamei. După ce unul dintre ei a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale, alt coleg i-a luat imediat locul.

VOX: "Sperãm sã mai rezistãm. Asta este. Trebuie sã ne luãm salariile, trebuie sã ducem banii acasã la copii, la familie."

VOX: "-Pânã când veți protesta? Vãd cã nu vã simțiți foarte bine… -Aveți dreptate, dar speranța moare ultima. Cum rãspund eu în fața familiei, copiilor? S-au adunat acele facturi. Pânã când nu mai pot. Sunt hotãrât, sunt foarte hotãrât. Cu Dumnezeu înainte."

Până acum, conducerea CET Brăila și reprezentanții Consiliului Local, care este acționar majoritar, nu au venit la negocieri cu protestatarii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 • Protestele sindicaliștilor din penitenciare, suspendate pentru negocieri cu Guvernul ( 21 Mai 2019 )

  Sindicaliștii din penitenciare suspendă protestele! Sindicatul Național al Lucrătorilor din Penitenciare și Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar au suspendat protestele declanșate în luna mai, după ce au primit o invitație...

 • Ministrul Educației renunță la modificările aduse admiterii în învățământul liceal ( 14 Mai 2019 )

  Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu a anunțat că renunță la modificările aduse admiterii în învățământul liceal, astfel că etapele înscrierii elevilor la liceu vor începe de miercuri, 15 mai, așa cum era prevăzut inițial în calendarul examenelor.

 • Manifestanții pro Kovesi, în stradă ( 31 Martie 2019 )

  Românii au ieșit, din nou, în stradă! În Capitală, peste 1000 de persoane s-au adunat în Piața Universității pentru a-și arăta nemulțumirile față de modificările aduse legilor justiției. 

 • Ciobanii, revoltați de majorarea taxei de pășunat ( 30 Martie 2019 )

  Proteste ale fermierilor, în județul Bihor! Mai mulți ciobani și păstori din localitatea Mădăras au venit în fața Consililului Județean, pentru a-și arăta mâhnirea față de faptul că Primăria a majorat taxa de pășunat.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2