Date companie
 
 
 
 

Nou protest al polițiștilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Iunie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, politie
 

Un nou protest al polițiștilor! Zeci de sindicaliști nemulțumiți au protestat în fața Palatul Cotroceni. Principalele lor revendicări se referă la grila de salarizare, modernizarea logisticii și dotarea cu echipamente tehnice de intervenție, precum și la ocuparea prin concurs a funcțiilor de conducere.

NICOLAE CÂRLAN, președinte, SNPPC Prahova

 "Noi de fiecare data de cand am venit și am avut întâlnirile de dialog social am venit inclusiv cu soluții și propuneri, soluții care să conducă la creșterea salariului mediu brut pe economie aproape de nivelul european, pentru că muncitorii din România merită un astfel de salariu."


"Avem nemulțumirile salariul minim pe economie și legea dialogului social, contractul colectiv de munca, un dialog cu guvernanții care nu mai fac nimic de la o vreme."

Membrii Sindicatul Național al Polițiștilor și al Personalului Contractual mai solicită întărirea autorității polițistului, precum și recredibilizarea Poliției Române și adoptarea unei legislații corespunzătoare în acest sens.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2