Date companie
 
 
 
 

A inceput febra pregătirilor pentru sărbători

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ploiesti, iarna, pregatiri, sarbatori
 

Pregătirile dedicate sărbătorilor de iarnă sunt în toi, la Ploiești, acolo unde autoritățile vor ca, în câteva zile, să pună în funcțiune luminițele de sărbători. Primul brad de Crăciun a fost montat deja în fața primăriei. Acesta a fost adus din Valea Doftanei, are înălțimea de 22 de metri și a costat 3.000 de lei. La același preț, vor fi aduși alți patru brazi care vor fi puși în diferite cartiere.

DAN IONIȚĂ, director, S.G.U. Ploiești "Crestere nu avem anul acesta pentru bugetul alocat sãrbãtorilor de iarnã, noi ne ocupãm numai de brazii care vor fi montati în oras de sãrbãtori."

VOX localnic: "Pentru criza care este acuma, e suficient."

VOX localnic: "Pentru mine personal e o sumã astronomicã, dar dacã asta au decis. Banii ãia mai bine îi puneau în trotuare, în sosele, în alte lucruri."

SANDA TOADER, city manager, Ploiești "Bugetul pe 2010 pentru iluminatul ornamental este de 8 mld. 500 si pentru iluminatul din aceastã iarnã o sã fie în jur de 10 miliarde. Deci douã miliarde vor fi în anul 2011."

Edilii ploieșteni și-au propus să pornească instalațiile de sărbători pe data de 5 decembrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Glume, picanterii și scene amuzante din culisele emisiunii ”Opriți Timpul” ( 23 Februarie 2020 )

  Maratonul pregătirilor continuă, la „Opriți Timpul”! Corina Chiriac și Adrian Enache, împreună cu invitații lor, pregătesc temeinic spectacolele de televiziune din noul sezon al emisiunii, care va debuta în 22 martie, la Național TV.

 • Iarna blândă și efectele sale ( 25 Ianuarie 2020 )

  Vreme de primăvară, în plină iarnă! Meteorologii spun că în România a intrat un val de aer tropical, care ține iarna departe. Astfel, temperaturile înregistrate sunt mult peste cele specifice acestei perioade, mai ales...

 • Depresia, de sărbători ( 3 Ianuarie 2020 )

  În mini-vacanța de iarnă depresia se accentuează mai mult în rândul oamenilor! Pentru cele mai multe dintre persoane, Sărbatorile de Iarnă înseamnă petrecerea unor momente plăcute împreuna cu prietenii sau familia.

 • Spectacol de dimensiuni impresionante, în Bucovina ( 29 Decembrie 2019 )

  Obiceiurile de iarnă, transmise din străbuni, rămân un reper al identității naționale. În Bucovina, tradițiile reprezintă în continuare o ancoră pentru toți cei care an de an își amintesc de ceea ce ne unește cu adevărat. Suceava a găzduit un spectacol de dimensiuni impresionante: peste 1.500 de urători din întreg județul i-au bucurat pe localnici și turiști timp de aproape 10 ore. Oamenii au urmărit cu entuziasm parada organizată cu ocazia sărbătorilor, transmisă în direct de colegii noștri de la Favorit TV.

 • Sărbători magice, la Național TV ( 24 Decembrie 2019 )

  Noi detalii privind sărbătorile de poveste, la Național TV! Zeci de artiști renumiți vor cânta pentru dumneavoastră, de Crăciun și de Anul Nou. Muzica ușoară și cea populară, dar și cântecele de petrecere, vor aduce veselia și distracția...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2