Date companie
 
 
 
 

A inceput Saptamana Altfel

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cursuri, Scoala Altfel, dresaj
 

A inceput saptamana "Scoala Altfel", 5 zile in care elevii se pregatesc pentru viata si in afara cursurilor. Scolile si liceele din intreaga țara au pregatit activități educative extracuriculare și extrașcolare care mai de care mai interesante. Școala generala numarul 59 Dimitrie Sturza din capitala a gazduit o sesiune de dezbateri in care cei mici au invațat multe lucruri interesante despre cei mai buni prieteni ai omului, cainii.

VOX "Noi am invațat cum sa ne purtam cu un câine, cum sa ne purtam cu un câine

VOX  Noi când vrem să mâmgâiem un câine trebuie să cerem permisiunea acelui stăpân apoi să intindem mâna sa o miroasă

VOX  Noi astazi am invățat că un câine trebuie sa mănânce o hrana speciala


SPERANTA COJOCARU, profesor Sc.gen.nr. 59: Ne am bucurat de vizita cațeilor, copii au fost foarte incântați a fost și o activitate pe care sunt convinsă că o să țină minte foarte multă vreme.

ALEXANDRA MANASIA, coordonator proiect: "Ne bucurăm foarte mult că am fost azi aici și că suntem alături de copii și ne dorim ca prin acest proiect sa ajutăm copii să se apropie de animale și ii facem să conștientizeze importanța respectului pentru animale"

In finalul intalnirii copii au urmarit cu mare interes o demonstrație de dresaj canin.

ROBERT CARAMAN, instructor dresaj canin: "Ei sunt ca un burete, absorb informatia fantastic de repede , am incercat sa-i invatam cum sa abordeze un catel si cum sa se poarte cu un catel"

Programul derulat in săptămâna 1-5 aprilie 2013 si intitulat "Să știi mai multe, să fii mai bun!" isi propune să implice toți elevii și cadrele didactice si să le pună în valoare talentele și capacitățile în diferite domenii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Noutăți pentru anul școlar 2015-2016 ( 5 August 2015 )

  177 de zile de cursuri și 34 de zile de vacanță în anul școlar 2015-2016. Elevii vor începe cursurile din 14 septembrie, iar prima vacanță va fi în 31 octombrie până în 8 noiembrie. Vacanța de iarnă va fi între 19 decembrie și 3 ianuarie, iar cea intersemestrială între 30 ianuarie- 7 februarie. Între 23 aprilie- 3 mai elevii vor avea vacanța de primăvară.

 • Festivalul cățeilor, HamFest, în București ( 22 Iunie 2014 )

  Eveniment interactiv dedicat cățeilor și stăpânilor, în Capitală! Festivalul HamFest, aflat la cea de-a doua ediție, a reunit zeci de iubitori de animale în spații de joacă sau de odihnă, cu zeci de concursuri distractive și sute de premii. Cățeii, ajutați de stăpânii lor, au participat la demonstrații de dresaj și la concursuri distractive sau de personalitate. Vizitatorii au avut ocazia să adopte căței, mari sau mici...

 • ”Suedia creativă”, evenimentul organizat de Ambasada Suediei în Parcul Herăstrău, la final ( 16 Iunie 2014 )

  Trei zile de sărbătoare, la Roaba de Cultură, în parcul Herăstrău din Capitală! În weekend-ul care s-a încheiat, Ambasada Suediei a organizat numeroase activități în Herăstrău, sub genericul ”Suedia creativă”. Activități precum ateliere de pictură, cursuri de primajutor, teatru de improvizație și sesiuni de înfrumusețare au atras numeroși bucureșteni la sărbătoarea suedeză. Evenimentul s-a încheiat cu teatru...

 • Școala altfel, la Palatul Brâncovenesc ( 8 Aprilie 2014 )

  Elevii au intrat de luni, in saptamana "Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!", săptămână dedicată activitaților extracurriculare si extrașcolare.

 • Aproximativ 3.200.000 de elevi și preșcolari încep, luni, cursurile ( 15 Septembrie 2013 )

  Clopoțelul va suna, luni dimineață, adunarea pentru cei aproximativ 3.200.000 de elevi și preșcolari înscriși în anul școlar 2013 - 2014. Potrivit unui ordin al ministrului Educației, Remus Pricopie, acesta totalizează 36 de săptămâni de cursuri, respectiv 176 de zile lucrătoare. Pentru clasele terminale din învățământul liceal, noul an școlar se va încheia pe 30 mai 2014, și va cuprinde 33 de săptămâni dedicate cursurilor și 4 săptămâni dedicate Bacalaureatului. Clasa a VIII-a va încheia cursurile pe 13 iunie 2014, după 35 de săptămâni de la primul clopoțel.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 28 Mar. 2017

1 EUR = 4.5514 RON
0.0014
1 USD = 4.1912 RON
0.0042
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2