Date companie
 
 
 
 

A inceput Saptamana Altfel

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cursuri, Scoala Altfel, dresaj
 

A inceput saptamana "Scoala Altfel", 5 zile in care elevii se pregatesc pentru viata si in afara cursurilor. Scolile si liceele din intreaga țara au pregatit activități educative extracuriculare și extrașcolare care mai de care mai interesante. Școala generala numarul 59 Dimitrie Sturza din capitala a gazduit o sesiune de dezbateri in care cei mici au invațat multe lucruri interesante despre cei mai buni prieteni ai omului, cainii.

VOX "Noi am invațat cum sa ne purtam cu un câine, cum sa ne purtam cu un câine

VOX  Noi când vrem să mâmgâiem un câine trebuie să cerem permisiunea acelui stăpân apoi să intindem mâna sa o miroasă

VOX  Noi astazi am invățat că un câine trebuie sa mănânce o hrana speciala


SPERANTA COJOCARU, profesor Sc.gen.nr. 59: Ne am bucurat de vizita cațeilor, copii au fost foarte incântați a fost și o activitate pe care sunt convinsă că o să țină minte foarte multă vreme.

ALEXANDRA MANASIA, coordonator proiect: "Ne bucurăm foarte mult că am fost azi aici și că suntem alături de copii și ne dorim ca prin acest proiect sa ajutăm copii să se apropie de animale și ii facem să conștientizeze importanța respectului pentru animale"

In finalul intalnirii copii au urmarit cu mare interes o demonstrație de dresaj canin.

ROBERT CARAMAN, instructor dresaj canin: "Ei sunt ca un burete, absorb informatia fantastic de repede , am incercat sa-i invatam cum sa abordeze un catel si cum sa se poarte cu un catel"

Programul derulat in săptămâna 1-5 aprilie 2013 si intitulat "Să știi mai multe, să fii mai bun!" isi propune să implice toți elevii și cadrele didactice si să le pună în valoare talentele și capacitățile în diferite domenii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Lecția de televiziune ( 23 Mai 2018 )

  Experiență inedită pentru preșcolarii grădiniței numarul 170 din sectorul 6 al capitalei. În cadrul programului "săptămâna Școala Altfel", o echipă a știrilor Național TV i-a vizitat pe cei mici si le-a dezvăluit câteva din tainele televiziunii. Copiii au fost extrem de receptivi și curioși să afle cât mai multe despre istoria micului ecran. Cei mici au povestit și despre programele lor preferate. 

 • „Școala altfel”, la Centrul Național Media ( 17 Mai 2017 )

  Copii de clasa a 7-a de la Școala Gimnazială Nr. 59 din sectorul 6 al Capitalei au venit să afle secretele televiziunii și ale radioului. Elevii și-au început turul la Național FM, unde au stat de vorba în direct cu Denis Ciulinaru, realizatorul emisiunii România Vorbește.

 • Caravana ”Fii pregătit” organizată de SMURD a poposit pe Valea Prahovei ( 7 Mai 2017 )

  Cursuri de prim ajutor, în județul Prahova! Caravana "Fii pregătit", organizată de Fundația pentru SMURD, a poposit, începând de vineri, 5 mai, în Ploiești și în stațiunile Sinaia și Bușteni. Sute de localnici și turiști...

 • Noutăți pentru anul școlar 2015-2016 ( 5 August 2015 )

  177 de zile de cursuri și 34 de zile de vacanță în anul școlar 2015-2016. Elevii vor începe cursurile din 14 septembrie, iar prima vacanță va fi în 31 octombrie până în 8 noiembrie. Vacanța de iarnă va fi între 19 decembrie și 3 ianuarie, iar cea intersemestrială între 30 ianuarie- 7 februarie. Între 23 aprilie- 3 mai elevii vor avea vacanța de primăvară.

 • Festivalul cățeilor, HamFest, în București ( 22 Iunie 2014 )

  Eveniment interactiv dedicat cățeilor și stăpânilor, în Capitală! Festivalul HamFest, aflat la cea de-a doua ediție, a reunit zeci de iubitori de animale în spații de joacă sau de odihnă, cu zeci de concursuri distractive și sute de premii. Cățeii, ajutați de stăpânii lor, au participat la demonstrații de dresaj și la concursuri distractive sau de personalitate. Vizitatorii au avut ocazia să adopte căței, mari sau mici...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 19 Iun. 2018

1 EUR = 4.6663 RON
0.0001
1 USD = 4.0420 RON
0.0180
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2