Date companie
 
 
 
 

Acces gratuit pentru jurnaliști la spectacole, expoziții, precum și la parcările Primăriei Capitalei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Noiembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jurnalisti, propuneri
 

Acces liber la spectacole, expoziții, precum și la parcările Primăriei Capitalei pentru jurnaliști. Consiliul General al Municipiului București a aprobat o propunere în acest sens, formulată de Asociația Presei Române.

TRAIAN PETRESCU, director executiv, Direcția Cultură, Sport și Turism, PMB
"În marile capitale... de colo colo."

Astfel, reprezentanții mass-media vor putea intra gratuit, pe baza legitimației de serviciu, la orice instituție culturală aflată în subordinea Primăriei.

TRAIAN PETRESCU, director executiv, Direcția Cultură, Sport și Turism, PMB

"Toate teatrele care... Circul de stat."

Propunerea a fost votată cu 28 de voturi "pentru", 12 "împotrivă" și cinci abțineri. În expunerea de motive, Primăria arată că, prin facilitarea accesului reprezentanților mass-media la spectacole și parcări, "se are în vedere creșterea gradului de popularizare a activităților culturale proprii ale municipiului București, sporirea valorii activității instituțiilor de cultură și a prezenței lor permanente în spațiul citadin". Municipiul București are în subordine 22 de instituții publice de cultură, dintre care 15 sunt instituții de spectacol și două muzee de importanță națională.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Propuneri pentru șefia D.N.A. și a D.I.I.C.O.T., precum și pentru funcția de procuror general al României ( 21 Ianuarie 2020 )

  Zi importantă pentru Justiție! Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a anunțat în această dimineață, care sunt propunerile sale pentru șefia Direcției Naționale Anticorupție, a Parchetului General și a D.I.I.C.O.T..

 • Ludovic Orban a finalizat lista cu propunerile de miniștri ( 24 Octombrie 2019 )

  Partidul Național Liberal a validat, în unanimitate, în ședința Biroului Politic Național, lista finală cu propunerile de miniștri pentru formarea noului Guvern. Executivul condus de Ludovic Orbanva avea un vicepremier, în persoana...

 • Noile propuneri de interimari, respinse de președintele Iohannis ( 4 Octombrie 2019 )

  Premierul Viorica Dăncilă nu se lasă intimidată de refuzul președintelui Klaus Iohannis de a accepta numiri de noi miniștri. Ea a pregătit noi propuneri de miniștrii interimari și le-a înaintat către Palatul Cotroceni.

 • Audiat în ancheta de la Caracal, procurorul Zăvoianu a fugit de jurnaliști ( 29 August 2019 )

  Prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Caracal, audiat mai bine de cinci ore la Secția specială pentru investigarea infracțiunilor din Justiție! Cătălin Zăvoianu a trebuit să dea explicații despre maniera în care procurorii...

 • Burse pentru tineri jurnaliști europeni ( 9 Decembrie 2016 )

  O nouă ediție a Burselor Europene JTI pentru jurnaliști și-a desemnat câștigătorii! Cu emoții, tinerii jurnaliști preocupați de teme europene, ce au trecut printr-o selecție riguroasă, au așteptat rezultatele. Iar cei mai buni dintre ei au aflat, la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România, că vor beneficia de un stagiu de pregătire la Bruxelles. Se vor afla în mijlocul evenimentelor și vor înțelege cum se iau deciziile de către liderii europeni.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2