Date companie
 
 
 
 

Accident de muncă grav, pe șantierul noului pod de pe râul Vedea, în județul Teleorman

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Iulie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Pod prabusit
 

Accident grav de muncă, pe șantierul podului nou care se construiește pe râul Vedea, în Orbeasca de Sus, județul Teleorman! Șase muncitori, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, au fost răniți, după ce o grindă de mari dimensiuni s-a prăbușit cu ei. La fața locului au intervenit patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Teleorman, o autospecială de transport victime multiple și un echipaj de descarcerare.

prin telefon: GELU DRAGOMIR, purtător de cuvânt, I.S.U. Teleorman ”Toate victimele erau conștiente, cooperante, neîncarcerate și este vorba de un pod aflat în construcție, nu este pod vechi, iar cele șase persoane erau muncitori la respectivul pod. Din nefericire se pare că o grindă, în timp ce ei efectuau lucrări acolo, o grindă de mari dimensiuni s-a prăbușit de pe podul respectiv și, odata cu aceea, și cele șase persoane. Ele au suferit traumatisme, în special la nivelul membrelor și al toracelui. Erau conștiente, cooperante, v-am spus, neîncarcerate.”

După ce li s-a acordat primul ajutor, răniții au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alexandria. Conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă Teleorman a dispus o anchetă, pentru a se stabili dacă au fost respectate normele de protecție a munciii. La rândul lor, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Accident de muncă grav, pe șantierul noului pod de pe râul Vedea, în județul Teleorman

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2