Date companie
 
 
 
 

Acoperisul spitalului din Focsani s-a prabusit sub greutatea zapezii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Februarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vrancea, spital, zapada, acoperis, focsani
 

Situatie ca-n povestea cu drobul de sare, la Focsani. O parte din acoperisul Spitalului Judetean Vrancea, situat in Focsani, s-a prabusit sub greutatea stratului de zapada, care depasea doi metri. Incidentul s-a petrecut în zona bucatariei spitalului. Din fericire, nu a fost nimeni ranit.

AMBIANTA "S-a rupt si s-a deplasat peretele cu cinci centimetri."

RICA GHINEA, responsabil bloc alimentar "- E zapada multa pe acoperis? - Aproximativ doi metri înaltime, nu numai din precipitatiile cazute, ci si spulberata. A cazut si de pe partea de spital care este mai înalta."

Directorul Spitalului a cerut Ministerului Sanatatii si Comitetului pentru Situatii de Urgenta Vrancea alocarea unor fonduri pentru repararea acoperisului avariat. Consiliul Local s-a întrunit într-o sedinta de urgenta, pentru a discuta situatia.

VIOREL PÎSU, dir. adm., Spitalul Judetean Vrancea "Vom interveni în momentul în care se linisteste vremea, cu fortele noastre propri. Si deja am facut demersurile sa procuram materialul lemnos si tabla, cât mai repede, sa nu se infiltreze în plafonul blocului."

Suma necesara reparatiilor se ridica la aproximativ 100.000 de lei. Reprezentantii spitalului nu au explicat cum de au lasat sa se adune asemenea nameti pe acoperis. Indepartarea la timp a zapezii ar costat mult mai putin.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2