Date companie
 
 
 
 

Acuzati de comert cu sampon contrafacut

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : comercializare, sampon, contrafacere
 

Patru bãrbati din Capitalã sunt acuzati cã au produs si au comercializat mii de sticle de sampon contrafãcut. Produsele de îngrijire erau vândute în piețe si pe stradã, sub etichetele unei mãrci renumite de sampon. Suspectii erau de douã luni în vizorul politistilor de la Investigarea Fraudelor. Bãrbatii fabricau si ambalau samponul în conditii insalubre, într-un depozit din incinta uzinei Faur.

AMBIANTÃ: "Aceasta este asa-zisa tipografie unde fãceau etichetele, codurile de bare!"

În urma perchezitiilor, politistii au gãsit mii de produse contrafãcute.

comisar sef GEORGE RUSANU, Serviciul de Investigare a Fraudelor, sector 3: "Flacoane goale sunt în jur de 5.000, iar umplute în jur de 1.000 de bucãti. (...) Prejudiciul creat este în jur de 100.000 de euro, pe evaziune!"

Analizele vor stabili si compozitia samponului, care putea fi nociv pentru sãnãtatea celor care l-au folosit.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Zeci de milioane de măști necorespunzătoare, retrase de la comercializare ( 5 Noiembrie 2020 )

  Pentru a preveni răspândirea coronavirusului SARS CoV-2, românii sunt nevoiți să poarte măști de protecție. Problema este că nu toate măștile aflate pe piață sunt conforme. În urma controalelor, comisarii...

 • Perchezi'ii în comuna Dragalina din județul Călărași, la traficanții de motorină contrafăcută ( 22 Noiembrie 2013 )

  Stare de asediu, în comuna Dragalina, din județul Călărași! La fața locului au fost mobilizați zeci de polițiști și mascați, pentru a destructura o rețea infracțională, profilată pe fabricarea și comercializarea motorinei contrafăcute. Suspecții își racolau clienții pe site-urile cu anunțuri gratuite. Un litru de combustibil se vindea cu 3,5 lei. Bărbații în cauză se jură, însă, că sunt nevinovați.

 • Fiul adjunctului I.P.J. Prahova, suspectat de implicare în rețeaua mafiotă a moldoveanului Nicu Patron, a fost reținut de procurori ( 21 Septembrie 2013 )

  Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Republica Moldova, Ion Gușan zis și Nicu Patron a fost reținut pentru contrafacere și contrabandă cu țigări și spălare de bani. Potrivit anchetatorilor, individul conduce o rețea internațională de trafic de țigări. Procurorii D.I.I.C.O.T. și polițiștii au făcut, vineri, peste 30 de percheziții în București, Ploiești și în județul Ilfov, la locuințele membrilor grupării. Printre persoanele ridicate...

 • Magazinele de vise au fost interzise, la Iași ( 19 Noiembrie 2010 )

  Comercializarea și distribuirea etnobotanicelor, în municipiul Iași, a fost interzisă de primarul Gheorghe Nichita. Măsura are caracter temporar, până când consilierii locali vor adopta o hotărâre în acest sens. Mai mult, primăria încearcă să suspende autorizațiile de funcționare ale firmelor care vând astfel de produse. Inspectorii primăriei au identificat până acum cinci astfel de societăți comerciale, cu mai multe puncte de lucru în Iași.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2