Date companie
 
 
 
 

Acuzatii de malpraxis la Spitalul din Buzau

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : malpraxis, acuzatii
 

Acuzații de malpraxis la Spitalul Județean Buzău. O tânără de 19 ani din localitatea Pogoanele a decedat, la mai puțin de o lună după ce a născut, iar familia femeii îi acuză acum pe medici. Potrivit rudelor, tânăra s-a prezentat la spital pentru că se simțea rău. A fost internată în secția de Terapie Intensivã, unde a murit patru zile mai târziu.

IOANA GULIE, cumnata tinerei: "Copilul sănătos, ea sănătoasă...Marți, la trei săptămâni după naștere, a avut sângerări nazale. (...) Miercuri era la perfuzii, joi și-a revenit. (...) Medicii i-au spus că e bine. (...) După aia, au depistat cã are o problemã ginecologică. (...) Vineri a intrat în comă. (...) Sâmbătă a decedat."

Tânăra mamă și iubitul ei plănuiseră să facă botezul în luna iulie și tot atunci să se căsătorească.

GEORGETA CALOTĂ, mama tinerei: "Vorbind cu ea la telefon și mâncând, vorbea clar și era conștientă, la 8 și 20, vorbind cu ea la telefon Și la 9 fãrã 20 a intrat în comã."

GHEORGHE ICHIM, logodnicul tinerei: "-Doctorii de aici au spus că totul este în regulă. Cã mâine v-o dãm acasă. Și ea mergea pe picioarele ei. Vorbea. Era conștientă. Și asta pânã vineri seara.(...) -Și ce faceți? Îi dați în judecată? -Da!"

Reprezentanții Spitalului Județean Buzău au refuzat să dea mai multe detalii despre acest caz.

ADRIANA BRATOSIN, purt.de cuv. Spitalul Jud. Buzău: "Așteptãm rezultatul anatomopatologic, pentru a afla cauza decesului."

Înainte să afle de la medicii legiști cauza exactă a morții, familia tinerei a depus plângere la Poliție, dar și la Colegiul Medicilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2