Date companie
 
 
 
 

Acuzații de malpraxis, la Spitalul Județean Argeș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Octombrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, bebelus, medicale, ucidere, culpa, spitalul, cadre, autopsia
 

Mai multe cadre medicale din Spitalul Județean Argeș sunt acuzate de ucidere din culpă, după ce un bebeluș a decedat la 10 zile de la naștere. Autopsia a scos în evidență mai multe leziuni cerebrale, pe care părinții copilului le pun pe seama cadrelor medicale. În timpul travaliului, s-a luat decizia să se renunțe la nașterea naturală, în favoarea operației de cezariană.

AMBIANTÃ "- Ca sã-ti facã cezarianã l-au împins înapoi? - Da, l-au împins ei, cu mâna. - Pãi da, altfel nu putea sã-i facã cezarianã."

VOX "- Mi-a spus cã i-a bãgat niste fiare în ea, la nastere si cã i-a dat bani doctorului. -Cine credeti cã e vinovat? - Doctorul."

DAN MANU, șef serviciu, Medicină Legală "A avut parte de o moarte violentã, cauzatã de un traumatism cranio-cerebral. Leziunile traumatice s-au putut produce, cel mai probabil prin lovire cu sau de corp dur, dar noi nu putem exclude si o posibilã comprimare a craniului."

DRAGOȘ ȘERB, director medical, Spitalul Județean Argeș "Se deruleazã o anchetã administrativã si în special pe sectiile de ginecologie si nou nãscuti, pentru aflarea adevãrului."

Medicul, care a asistat la naștere, făcea doar gărzi la spitalul din Pitești. Acesta a refuzat să discute cu jurnaliștii.

AMBIANTÃ "D-le doctor, vrem un punct de vedere si din partea dvs."

DĂNUȚ DINU, purtator de cuvant, I.P.J. Argeș "S-a întocmit un dosar de cercetare penalã pentru ucidere din culpã, asteptãm raportul complet de la medicina legalã."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2