Date companie
 
 
 
 

Adi Minune, in vizorul A.N.I.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bani, ani, fals, declaratii, ANAF, bancare, Minune, adrian, avere, tranzactii
 

Adrian Minune a intrat in vizorul Agenției Naționale pentru Integritate. ANI a sesizat ANAF și Oficiul de Combatere a Spălării Banilor, în cazul averii cântărețului. Adi Minune ar fi realizat tranzacții bancare suspecte de aproximativ 900 de mii de euro și nu poate justifica încă o sută de mii de euro.

prin telefon: ADRIAN MINUNE, cântăreț "Eu sunt în afarã de artistul Adrian Minune, Adrian Simionescu, care respectă legile și sunt om. Înainte sã fiu persoanã fizicã autorizatã, am contracte, chitante, la fiecare petrecere eu tai o chitanță.

Cercetarile ANI au demarat in noiembrie anul trecut, in urma informatiilor potrivit carora manelistul ar fi acumulat împreună cu familia, în perioada 2008-2010, o avere care depășește veniturile realizate.

prin telefon: ADRIAN MINUNE, cântăreț ''Dacă bunica vrea sã facã cadou mirelui și vine la Adrian Minune, Minune face contract cu bunica, iar eu la trei luni îmi plătesc datoriile la stat. Între mine și finul meu e o înțelegere, după ce îi cânt eu la petrecere iau banii înapoi și el la fel."

In februarie 2010, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea pentru verificarea lui Adi Minune, suspectat de fals în declarații. Mai exact, solistul nu a mentionat în declarațiile de avere și de interese mai multe bunuri mobile și imobile. In ianuarie 2011, Parchetul a decis neînceperea urmăririi penale. Procurorul de caz a apreciat că fapta există, dar si că Adrian Minune nu prezintă gradul de pericol social al unei infracțiuni. Astfel, cântărețul a plătit doar o sancțiune administrativă de numai o mie de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2