Date companie
 
 
 
 

Administratia locala din Odobesti refuza sa predea echipamentele din spitalul inchis

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vrancea, spital, primari, aparat, odobesti, vidra, echipamente, radiografii
 

Primarii din localitățile unde au fost închise spitalele refuză să predea echipamentele. Un astfel de caz este cel din Odobesti, judetul Vrancea. Unitatea sanitara din comuna vrânceană Vidra ar putea beneficia de un aparat de radiografii care se află, insa, la Odobești, unde autoritățile refuză să predea echipamentele din spitalul inchis. Prin urmare, oamenii fac zeci de kilometri până Focșani, pentru a-si face investigatiile necesare.

VOX "Mai sunt care pot să mai trăiască cum să facă ca să ajungă la ... unde? Până acolo moare."

VOX "De unde dai dacă nu ai? Pensie nu ai din aia nu are, de unde să dai?"

ION DOLDOR, manager Spitalul Comunal Vidra "Oamenii care vin pentru radiografii pulmonare sunt îndrumați către spitalul Focșani."

Edilului din Odobești rămâne ferm pe poziție.

DANIEL NICOLAȘ, primar, com. Odobești, jud. Vrancea "E în faza de conservare până la posibilitatea legală de a-l deschide. Nu vom da absolut niciun aparat din Spitalul Orășenesc Odobești."

Zilnic 15 pacienți cu probleme de plămâni sunt trimiși la Focșani pentru radiografie. Spitalul din Vidra deservește peste 50 de mii de persoane, inclusiv și cei aproape 12 mii de turiști care vin în zona Lepșa.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2