Date companie
 
 
 
 

Adolescent, mușcat de un pitbull maidanez, la Craiova

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : maidanez, copil muscat
 

Un pitbull maidanez, crescut de doi oameni ai străzii, din Craiova, a băgat în spital un adolescent de 16 ani, care ieșise, împreună cu prietena, pentru a-și plimba cățelul de companie. Cunoscut în zonă ca un exemplar extrem de periculos, animalul a fost luat de angajații de la salubritate și dus într-un adăpost canin.

AMBIANȚĂ (câinele, prins de hingheri)

CORNEL POPESCU, victimă: "Câinele a sărit la bichon și m-a zgâriat pur și simplu. -Unde te-a mușcat? –Puțin, aici (arată umărul bandajat) și aici (arată piciorul)."

ALEXANDRA BUZA, prietena victimei: "Eu am țipat. M-am speriat foarte tare. A venit un domn cu o bâtă și a lovit acel câine. Câinele meu a scăpat din ham, mi l-a luat acel câine, mi l-a mușcat."

Băiatul a fost salvat din colții animalului de câțiva trecători.

VOX martor: “Doi copii care plimbau un cățeluș și sunt niște boschetari care s-au stabilit lângă tomberoanele de gunoi. Ei au un câine (...) foarte agresiv, și a venit spre câine, și băiatul s-a speriat și s-a lipit de mașină, și câinele tot sărea să-l muște. Până la urmă, l-a mușcat pe copil."

Părinții l-au dus pe adolescent de urgență la spital. În zona în care s-a produs incidentul au venit și reprezentanții primăriei.

CRISTIAN POPESCU, Salubritate Craiova: "Câinele, se pare că a fost asmuțit de niște aurolaci, care și-au găsit sălaș aici, într-o boxă a blocului. E un câine de luptă. (...) E un câine care-și urmează procedura firească. Va sta în adăpost. Îl vom izola, pentru că e un câine periculos."

Cazul a intrat în atenția Poliției Dolj.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Femeie atacată de câini maidanezi la Brașov ( 29 Martie 2014 )

    Atacată de un câine maidanez chiar într-un cimitir! O femeie din Brasov a ajuns la spital cu rani grave la mâini si la picioare. Femeia în vârsta de 64 de ani se afla cu fiica ei la cimitir, la mormântul sotului sau. Fata a plecat sa aduca apa, iar în momentul când femeia a ramas singura, a fost atacata de un maidanez.

  • Copilul ucis de câini a fost mușcat de sute de ori ( 4 Septembrie 2013 )

    Medicii legiști trag un semnal de alarmă după tragedia de lângă Parcul Tei, în urma căreia un copil de patru ani a fost sfâșat de câini! Doctorii spun că nu putem trăi cu zeci de mii de maidanezi printre noi, pentru că acționează imprevizibil. Medicul legist care a realizat autopsia băiețelului ucis luni spune că micuțul a fost mușcat de sute de ori de câinii aflați pe proprietatea privată care era neîmprejmuită.

  • Un maidanez, musafir al Spitalul Județean din Ploiești ( 10 Mai 2011 )

    Angajații Spitalului Județean din Ploiești a avut parte de un musafir nepoftit si...necuvântator. Vorbim despre un câine maidanez, care a intrat în spitalul prahovean si a stat chiar pe scaunele tapițate, montate special pentru pacienti. Când a vrut să îl dea afară, un salariat al unitatii sanitare s-a rugat minute întregi de patruped să părăsească sala.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2