Date companie
 
 
 
 

Femeie atacată de câini maidanezi la Brașov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : atac, cimitir, maidanez
 

Atacată de un câine maidanez chiar într-un cimitir! O femeie din Brasov a ajuns la spital cu rani grave la mâini si la picioare. Femeia în vârsta de 64 de ani se afla cu fiica ei la cimitir, la mormântul sotului sau. Fata a plecat sa aduca apa, iar în momentul când femeia a ramas singura, a fost atacata de un maidanez.

VOX femeie muscata: "Pe alee a sarit un caine, m-a atacat, m-a tarat pe jos, m-a muscat, mi-a rupt degetul, (...) daca nu venea fata sa ma scape, ma omora."

Femeia îsi aminteste cu groaza momentul când a fost atacata.

VOX femeie muscata: "Cand am cazut jos, am impins, tipam ca el m-a muscat de aici si eu il impingeam de dincolo. degetul asta i l-am bagat eu in gura, ca el cum era cu gura cascata sa ma muste, de frica sa ma apar."

Victima sustine ca animalul apartine cimitirului, iar dupa incident, paznicul a luat câinele si l-a legat.

VOX femeie muscata: "Erau trei sau patru caini, dar erau legati numai unul m-a atacat (...) si ce-au spus cei de la cimitir? au zis sa facem ce vrem ca o sa dispara cainii si nu o sa mai fie caini acolo."

Rudele femeii au depus o reclamatie la politie. Politistii nu au stabilit deocamdată cine este proprietarul cainelui care a atacat-o pe femeie. Victima este in continuare la spital si urmeaza sa fie supusă unei intervenții chirurgicale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2