Date companie
 
 
 
 

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă după ce a aflat că va ajunge la închisoare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, sinucidere, adrian, nastase, revolver
 

Condamnat la doi ani de închisoare cu executare, Adrian Năstase n-a mai ajuns după gratii, ci la Spitalul Floreasca din Capitală. La puțin timp după ce Poliția venise la domiciliul din Zambaccian al fostului premier pentru a-i prezenta mandatul de executare a pedepsei, Năstase a încercat să se sinucidă cu un revolver. Președintele Consiliului Național al PSD s-a rănit la gât și a fost transportat de urgență la spital.

VOX "Este un revolver Smith&Wesson deținut legal, de calibrul 45."

VALENTIN ȘELARU, procuror șef criminalist Î.C.C.J. "- A fost ridicatã arma? - Da, a fost ridicata si o arma de foc. Putem afirma ca e foarte probabil sa se fi tras un singur foc de arma, proiectilul a fost descoperit la fata locului."

După ce polițiștii au intrat în locuința sa, Adrian Năstase le-ar fi cerut permisiunea de a lua cu el câteva cărți din birou. La scurt timp, însă, unul dintre oamenii legii a intrat în cameră, l-a văzut pe Năstase cu arma pe care o deținea legal îndreptată spre tâmplă și i-ar fi dat peste mână.

ION CAZACU, avocatul lui Adrian Năstase "- A existat această tentativă de suicid. - Este adevarat ca politistii i-au salvat viata? - Da, pot sa spun asta. S-a ridicat un pistol, era in camera."

VALENTIN ȘELARU, procuror șef criminalist Î.C.C.J."S-a constituit un dosar penal si, impreuna cu ofiterii de politie judiciara si cu colegii de la serviciul criminalistic, am efectuat cercetarea la fata locului. Au fost ridicate mai multe obiecte descoperite."

Potrivit cotidianului "Libertatea", fostul premier ar fi lăsat un bilet de adio, in care a scris că-i pare rău pentru tot ce se va întâmpla.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2