Date companie
 
 
 
 

Afaceristul disparut acum două săptămâni, în Deltă, a fost găsit mort

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : delta, inmormantare, prieteni, rasturnat, pop, gabriel, afacerist, ponton, barba
 

Familia afaceristului din Cluj, dispărut în seara zilei de 24 martie în Delta Dunării, se pregătește de înmormântare. Trupul bărbatului a fost găsit la două săptămâni de la dispariție, agățat sub un ponton, în apropiere de zona în care dispăruse. La momentul dispariției, Gabriel Pop se afla cu niște prieteni pe o ambarcațiune care s-a răsturnat. Ceilalți au reușit să scape, deoarece purtau veste de salvare. Clujeanul, care împlinea 43 de ani chiar în ziua respectivă, nu a mai ieșit la suprafața apei.

VOX ”Eu am fost cu salvarea. Trei i-am salvat și al patrulea, care nu a fost salvat, a plutit un kilometru până la insulă, lângă noi, aproape, și, prin băiatul respectiv care a cerut ajutor, am aflat că s-au răsturnat, altfel nu aflam.”

Gabriel Pop a mers cu cei trei prieteni în Deltă special pentru a-și sărbători ziua de naștere. Au ieșit la pescuit, dar barca s-a răsturnat din cauza curenților.

VOX ”Domnul Gabriel Pop deja nu a mai existat pe lângă grupul celălalt. I-am întrebat pe ceilalți pe care i-am salvat, că ultimele cuvinte ce s-au auzit a zis ”Aoleu, nu mai pot!” de doua ori și, apoi, nu s-a mai auzit nimic.”

VOX ”Cadavrul numitului Pop Gabriel a fost găsit în jurul orelor 20 plutind în aval, la aproximativ 2 kilometri de locul în care s-a produs accidentul. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru necropsie.”

Gabriel Pop era patronul unei agenții imobiliare din Cluj.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2