Date companie
 
 
 
 

Aglomerație pe DN 1, inainte de Anul Nou

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Decembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sinaia, brasov, dn1, aglomeratie
 

Drumul Național 1 devine o adevărată piatră de încercare pentru șoferi, în timpul sărbătorilor de iarnă. Polițiștii de la Rutieră sunt mereu pe traseu, iar atunci când situația o cere, deviază traficul pe la Cheia.

VOX "Unde mergeți? -La Sibiu! Ne mai oprim să facem un grătar, doamnă, după aceea, continuăm."

VOX "-De când vă chinuiți așa? -De circa 20 de minute! Dacă asta e țara lui Băsescu! -Unde mergeți? -Către Brașov. -Pentru Revelion? -Da."

VOX "De când mergeți așa de greu? -De circa o jumătate de oră. -Pentru Revelion, la munte? - Nu, pentru copii, la săniuș. -Când credeți că veți ajunge? -Cred că în trei ore."

VOX "M-a sunat Nuți și a zis că face drumul acum, autostrada. - Unde mergeți? -Numai până în Satu Mare, aproape! -Când ajungeți? -Dimineață."

Polițiștii recomandă câteva rute alternative: DN 1A Ploiești - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele - Brașov, DN 7 București - Bâldana sau DN 71 Bâldana - Târgoviște - Sinaia.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Vedete la Zoo ( 4 August 2021 )

  Primii pui de panda roșu născuți în România, la Grădina Zoologică din Brașov, au fost prezentați publicului, la opt săptămâni de la naștere. Sunt puii lui Peggy și Benji, singurele exemplare de panda roșu din țara noastră. Micuții au trecut cu bine de perioada critică, iar acum se dezvoltă normal.

 • Haos, la Centrul de vaccinare de la Romexpo ( 29 Martie 2021 )

  Aglomerație și îmbulzeală la Centrul de vaccinare anticoronavirus de la Romexpo, din Capitală, cel mai mare din România! Și asta din cauză că dozele de vaccin au întârziat. În această dimineață, sute de persoane...

 • Val de accidente, pe pârtiile din stațiunile prahovene ( 27 Decembrie 2020 )

  Val de accidente, pe pârtiile de schi ori săniuș! Mai mulți iubitori ai sporturilor de iarnă au ajuns să petreacă sărbătorile sub supravegherea medicilor, după ce au suferit traumatisme și chiar fracturi, pe pârtiile...

 • 12 persoane, reținute în urma perchezițiilor în spitalele suport COVID din Brașov și Harghita ( 4 Decembrie 2020 )

  12 persoane, printre care și șeful Biroului de Operațiuni Speciale Brașov, au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate, joi, în patru spitale suport COVID din municipiul Brașov și din județul Harghita. Procurorii anticorupție...

 • Aglomerație la mall ( 17 Iunie 2020 )

  Aglomerație la mall-uri! Dacă până acum oamenii și-au făcut cumpărăturile online, acum au venit să își aleagă hainele potrivite și să le și probeze înainte. Multe magazine au deschis cu reduceri și promoții.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2