Date companie
 
 
 
 

AKORD, lansare la Național FM

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Noiembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Premiera AKORD National FM
 

O nouă piesă a trupei moldovenești AKORD, lansată în direct, la "Matinalul Efervescent", de la National FM. Igor Sîrbu și Eduard Malareu au lansat noua piesă "Cine-i Soarele Tău", alături de gazdele Mihai Găinușă și Oana Paraschiv.

AMBIANȚĂ 

IGOR SÎRBU&EDUARD MALAREU
soliști, trupa AKORD

"Am avut o discuție foarte frumoasă cu Mihai și Oana, ne bucurăm că în sfârșit am ajuns cu o piesă nouă și la Național FM, după piesele Unde, Unde și Prizoniera, am venit și cu o premieră, "Cine-i Soarele tău". Așa se numește piesa și a fost foarte veselă în această dimineață, ne-am energizat așa, ne-am revigorat. Emoțional, e o atmosferă superbă la Național FM, ne bucurăm că publicul din România ne-a pus foarte multe întrebări și ne-a răspuns cine este Soarele lor și abia așteptăm să revenim. Și noi vă dorim Național FM să creșteți tot mai mari și mai populari și să aveți ascultători fideli, Doamne ajută!

 MIHAI GĂINUȘĂ&OANA PARASCHIV

realizatori, "Matinal Efervescent" la Național FM

"Trupa AKORD care a lansat o piesă. Da, trupa AKORD din Chișinău, cea mai ascultată trupă POP din Republica Moldova a fost astăzi în studioul nostru cu o piesă nouă - Tu esti Soarele meu? Eu? Nu, dar să sperăm că cineva este Soarele tău, așa se cheamă piesa, niște băieți, super băieți. A doua premieră foarte importantă este că în programul nostru special s-au împlinit opt miliarde de pământeni. Da, pe terra doamnelor și domnilor. Practic, pentru programul nostru astăzi s-a întâmplat acest moment. Da, da. Mulțumim celor de pe pământ și vouă că urmăriți Matinal Efervescent la Național FM."

Trupa AKORD se bucură de popularitate atât pe plan local, cât și în Diaspora. Cei doi soliști au concertat în UE, Marea Britanie, SUA și Canada, iar acum două săptămâni au revenit din Amsterdam unde au cântat pentru Diaspora moldovenească, românească, dar și cea ucraineană din Olanda.


AKORD, lansare la Național FM

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2