Date companie
 
 
 
 

Alături de noi, de Mica Unire

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Ianuarie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concurs, National TV, Libris
 

Programe speciale pentru telespectatorii Național TV și Favorit TV, dar și pentru ascultătorii Național FM. De ziua Micii Uniri știrile Național TV vor reflecta acest pas important din istoria tuturor românilor, iar apoi vă veți putea bucura de serialele și filmele dumneavoastră preferate. Tot miercuri, 24 ianuarie, televiziunea Favorit va difuza în cadrul emisiunii ”Favoriții sunteți voi” videoclipuri cu cântece patriotice ale marilor interpreți de muzică populară. De la ora 19:00 vă veți putea bucura de un spectacol extraordinar intitulat “Oi cânta cu drag la lume”. Orchestra de Muzică Populară Radio, sub bagheta dirijorului Adrian Grigoraș, va acompania concertul dedicat unei reprezentante de frunte a Ardealului, Veta Biriș, alături de invitații săi: Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean Brudașcu, Ioan Berci sau Elisabeta Turcu, ce vă aduc în dar cele mai frumoase cântece patrotice, ale noastre, ale românilor.

AMBIANȚĂ Veta Biriș

AMBIANȚĂ Mariana Anghel

VETA BIRIȘ, interpretă

"Și ziua de 24 ianuarie și de 1 decembrie... în fiecare zi."

NICOLAE FURDUI IANCU, interpret

"Este începutul întregirii țării... la întregirea României."

SAVA NEGREAN BRUDAȘCU, interpretă

"Tuturor telespectatorilor, mulți ani să trăiască... în lumea asta."

Pentru 24 ianuarie, Național FM a pregătit muzică românească de calitate, dar și un concurs pentru ascultători, realizat împreună cu Libris.ro

DENIS CIULINARU, realizator, România Vorbește

"Știu că mulți dintre români vor fi liberi pe 24 ianuarie. Noi, cei de la Național FM , o să fim alături de ascultătorii noștri pe frecvențe cu informații din mai toată România, pentru că așa cum știți în fiecare an sunt organizate evenimente interesante pe 24 ianuarie, într-o zi atât de importantă pentru noi. Muzică românească la Național FM și pe întreg parcursul zilei vom realiza niște concursuri pentru ascultătorii noștri, având drept premiu niște cărți foarte interesante, oferite într-o campanie care a pornit pe 23, o campanie Național FM și Libris. Vă așteptăm așadar pe 24 ianuarie, pe frecvențele Național FM și pe naționalfm.ro"

Așadar, nu ratați programele speciale pe care Național TV, Favorit TV și Național FM le-au pregătit pentru dumneavoastră, într-o zi de mare sărbătoare pentru români.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Național TV, locul 5, în privința publicului urban comercial, în prime-time ( 1 Ianuarie 2020 )

  Național TV, pe primele locuri în preferințele românilor și în 2019! Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și sperăm că programele noastre să fie pe placul dumneavoastră și în anul ce tocmai a început. 

 • Revelion cu Național TV ( 1 Ianuarie 2020 )

  Revelion cu Național TV! În noaptea dintre ani, emisiunea AVEM CHEF DE REVELION, difuzată intre orele 20:00 si 00:30 a fost urmărită, în fiecare minut, în medie, de 242.000 de telespectatori la nivel național. Național TV s-a clasat astfel în topul preferințelor dumneavoastră. Gazdele dumneavoastră, Corina Chiriac și Adrian Enache v-au oferit o noapte incendiară iar vedete îndrăgite v-au fost alături prin intermediul micului ecran, în noaptea dintre ani!

 • Moș Crăciun, întâmpinat cu poezii și colinde de către copii, la Centrul Național Media ( 18 Decembrie 2019 )

  Momente magice la Centrul Național Media! Moșul a venit tocmai de la Polul Nord cu tolba încărcată cu multe daruri pentru zeci de copii. Micuții l-au întâmpinat pe Moș Crăciun cu poezii și colinde, care mai de care mai frumoase, în studiourile Național TV. Moș Crăciun i-a întrebat pe cei mici dacă au ascutat de părinți, dacă au învățat bine la școală sau dacă s-au descurcat cum trebuie la grădiniță.

 • A.N.A.F. scoate la concurs 66 de posturi de conducere ( 20 Octombrie 2019 )

  Fiscul scoate la concurs 66 de posturi de conducere, atât în cadrul aparatului propriu al A.N.A.F., cât și în cadrul direcțiilor generale regionale ale finanțelor publice, din toată țara. Într-un anunț publicat pe pagina web a Fiscului...

 • Proiectul de ordonanță privind concedierile și înghețarea posturilor din instituțiile publice, în dezbatere ( 6 August 2019 )

  Oameni dați afară din aparatul guvernamental și posturi înghețate, în instituțiile de stat! Potrivit proiectului de Ordonanță pentru reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare, publicat în această dimineață de Ministerul Finanțelor...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2