Date companie
 
 
 
 

Alex Velea și iubita sa, Antonia, vedetele Romanian Music Award

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gala, antonia, premiul, romanian, music, award, velea
 

Alex Velea și iubita sa, Antonia, câștigătorii celei de-a 12-a ediții Romanian Music Award, gală desfășurată, vineri seară, la Brașov! Pe scena celui mai important eveniment muzical al anului au urcat cei mai cunoscuți artiști ai momentului, care le-au oferit fanilor show-uri incendiare și multe surprize. Alex și Antonia le-au vorbit fanilor și despre viitorul lor copil.

AMBIANȚĂ "- Băiat sau fată? - Nu știm încă! Nu zicem! De fiecare dată când mergem, stă cu picioarele închise."

Antonia, care a câștigat premiul pentru cea mai bună artistă a anului, a purtat o ținută lejeră, care i-a scos în evidență sarcina. Alex Velea, încununat cu titlul de cel mai bun artist, a stat aproape tot timpul lângă iubita lui.

AMBIANȚĂ "Ne simțim foarte bine, ne bucurăm să fim încă o dată nominalizați la Romanian Music Award, și eu sunt foarte fericit că sunt alături de ea, pentru că arată foarte, foarte bine!"

Ținute strălucitoare au purtat și ceilalți artiști care au participat la Romanian Music Award

ANDREEA BĂNICĂ "Mă simt bine. Îmi place foarte mult și după câte știu eu sunt pe culorile anului, argintiu, auriu."

ELENA GHEORGHE "Mi se pare că mi se potrivește foarte bine cu roșcatul și pentru că este foarte greu să-ți găsești o nuanță care să se potrivească cu această culoare puternică."

Piesa "Taxi" interpretată de What`s UP, a fost declarată melodia anului, iar trupa Voltaj a câștigat două premii pentru cel mai bun videoclip, dar și pentru cea mai bună prestație live.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Elitele avocaturii românești, premiate pentru activitatea deosebită, la gala Romanian Legal Awards ( 4 Iunie 2021 )

  Elitele avocaturii românești, premiate, joi seară, în cadrul celei de-a patra ediții a galei Romanian Legal Awards! 30 de trofee au fost acordate anul acesta, pentru a răsplăti eforturile, inovația...

 • O fetiță de cinci ani se luptă din răsputeri să trăiască ( 26 Noiembrie 2020 )

  Majoritatea fetițelor de vârsta sa nu știu ce înseamnă să te lupți să mai trăiești încă o zi în plus! Asta ne-ar putea spune Antonia, o fetiță de doar cinci ani și opt luni, din Baia Mare, căreia spitalele din țară i-au devenit a doua casă. Asta după ce de la vârsta de cinci luni părinții au aflat, în urma unui control medical, că micuța lor este bolnavă de epilepsie. Toată familia sa, de la părinți, până la bunici, unchi și mătușe pun mână la de mână pentru a o salva.

 • Consiliul Român pentru Publicitate a împlinit 20 de ani de activitate ( 25 Septembrie 2019 )

  Consiliul Român pentru Publicitate, la ceas aniversar! Instituția care se ocupă de autoreglementarea industriei de publicitate din țara noastră a marcat momentul împlinirii celor 20 de ani de activitate printr-un eveniment de senzație, într-una dintre cele mai exclusiviste locații din Capitală. Gala aniversară a reunit numeroși parteneri locali și internaționali ai instituției, experți internaționali în domeniul autoreglementării în publicitate, precum și specialiști ai instituției.

 • Soluții pentru fluidizarea traficului infernal din București ( 10 Mai 2018 )

  Respectarea strictă a regulilor de circulație și măsuri pentru simplificarea vieții șoferilor! Sunt soluții pentru fluidizarea circulației rutiere în București, propuse în cadrul unei dezbateri organizate de Fundația Romanian Business Leaders.

 • Gala Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici, la Râmnicu Vâlcea ( 25 Noiembrie 2017 )

  Gala Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici din România 2017, la Râmnicu Vâlcea, un eveniment care marchează un nou început și o stare de normalitate în ceea ce privește recunoașterea performanțelor artistice în domeniul Artelor vizuale. Au fost acordate premiile pe 2016 pentru 26 de categorii, care au inclus atât creație, cât și recunoașterea sprijinului acordat artelor vizuale.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2