Date companie
 
 
 
 

Alin Trășculescu, cercetat pentru mită, a revenit la șefia RAR Vrancea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : deputat, mita, RAR
 

Fostul deputat Alin Trășculescu, cercetat pentru mită, a revenit la șefia Registrului Auto Român Vrancea. Trășculescu susține că nu a făcut altceva decât să-și reia postul din care a fost suspendat, după ce a obținut în 2008 mandatul de deputat de Vrancea. La finalul anului trecut, el a solicitat reîncadrarea la RAR. Surse din Registrul Auto Român susțin că Trășculescu vrea să depună o nouă cerere, pentru a se muta într-o funcție similară la București, ca să fie alături de familie.

ALIN TRĂȘCULESCU, directorul RAR Vrancea: "Am fost suspendat automat odatã cu terminarea mandalului de deputat, conform legii, m-am încadrat pe același post de șef de reprezentanțã deținut anterior. (...) Pentru cât timp o zi, un an...încã existã prezumția de nevinovãție. (....) Nu este niciun aranjament și nici nu vreau sã fac niciun aranjament."

Pe 20 noiembrie 2012, Trășculescu a demisionat din calitatea de deputat înainte de votul privind reținerea sa. Între timp, a fost exclus din PDL. Alin Trășculescu e cercetat pentru trafic de influență, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată și instigare la spălare a banilor. El e acuzat că ar fi pretins 200 de mii de euro pentru a interveni pe lângă autoritățile vrâncene să atribuie contracte de investiții unor societăți. Incarcerat în 29 noiembrie anul trecut, Trășculescu a fost pus în libertate la începutul lunii decembrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2