Date companie
 
 
 
 

Amenzi și permise suspendate în minivacanța de Sfânta Maria

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 August 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : amenzi, soferi
 

Amenzi și permise suspendate în minivacanța de Sfânta Maria. Totodată, polițiștii au prins în flagrant peste 500 de persoane care comiteau infracțiuni. Agenții au dat amenzi în valoare de 11 milioane de lei. De asemenea, pompierii au avut 5.000 de misiuni, cele mai multe - peste 3.000 - pentru acordarea de asistență medicală, iar 61 de elicoptere au transportat persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter

"2.000 de permise auto au fost suspendate în timpul minivacanței de Sf. Maria. Majoritatea șoferilor care au rămas fără permis, fie au depășit viteza legală, fie au urcat băuți la volan. "

Și jandarmii au desfășurat misiuni de asigurare a ordinii publice la peste 400 de manifestări publice - 253 cultural-artistice și 58 religioase. Pentru asigurarea unui tranzit fluent în punctele de trecere a frontierei, numărul de polițiști care efectuează controlul a fost suplimentat. Agenții au depistat 89 de migranți ilegali și au constatat săvârșirea a 62 de infracțiuni și 118 contravenți. Pompierii și echipajele SMURD au participat la aproape 5.000 de misiuni, pentru acordarea asistenței medicale de urgență, pentru stingerea incendiilor și pentru limitarea și înlăturarea efectelor fenomenelor hidro-meteorologice periculoase.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2