Date companie
 
 
 
 

Anchetă în cazul ceaiului toxic preparat pentru copii într-un spital din Argeș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, spital, arges, ancheta, medic, copii, toxic, ceai
 

Anchetă la spitalul de pediatrie din Pitești! Asta după ce copiii internați acolo au fost la un pas să primească un ceai toxic. Pericolul a fost sesizat de unul dintre medicii de gardă, care i-a cerut bucătăresei o cană cu ceai. După ce a luat prima înghițitură, a simțit o arsură pe gât. Medicul a chemat asistenta, care a gustat și ea, iar senzația a fost aceeași.

VASILE STAN, director, Spitalul de Pediatrie Pitești "Medicul de gardă a observat la ceaiul care se servea copiilor un gust neplăcut cu miros înțepător, tulbure, după ce a gustat și-a dat seama că are arsuri și spre norocul nostru s-a sistat distribuirea ceaiului la bolnavi."

Directorul unității medicale a deschis imediat o anchetă internă și a informat Direcția de Sănătate Publică. Ceaiul a fost sigilat și trimis pentru analiza toxicologică la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici.

VASILE STAN, director, Spitalul de Pediatrie Pitești "Cu măsurile de rigoare. Cine a gresit, va plăti."

SORINA HONȚARU, director, D.S.P. Argeș "Medicul ne-a spus că are gust și miros specific. S-a luat hotărârea să fie sesizată poliția și să se facă o probă toxicologică

Și poliția a deschis o anchetă în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2