Date companie
 
 
 
 

Anchetă în cazul trenul rămas fără frâne, care a rupt macazul

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Iunie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, ancheta, tren, gara, golesti, macaz, frane
 

Anchetă în cazul trenului Regio de pe ruta București Craiova, care a rămas fără frâne, marți seară, pe raza județului Argeș! Garnitura s-a oprit din inerție, la 300 de metri de Gara Golești din județul Argeș, după ce a rupt un macaz. Incidentul a provocat panică printre călători și l-a speriat și pe mecanicul de locomotivă. 40 de persoane au avut simptome de atac de panică și au avut nevoie de asistență medicală. Din fericire, niciun călător nu a suferit traumatisme sau leziuni. Oamenii au fost preluați, apoi, de un alt tren, care i-a transportat la destinație. Cercetările sunt efectuate de polițiști, în colaborare cu experți în domeniul căilor ferate.


Anchetă în cazul trenul rămas fără frâne, care a rupt macazul

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Anchetă într-un dosar de reciclare fictiva a deșeurilor ( 17 Iunie 2021 )

  Fraudă uriașă în domeniul deșeurilor! Șapte firme specializate în colectarea și reciclarea deșeurilor au fost depistate cu nereguli grave de către inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul A.N.A.F..

 • ÎPS Calinic al Argeșului, primul înalt ierarh imunizat împotriva coronavirusului ( 29 Aprilie 2021 )

  Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, Înalt Prea Sfințitul Calinic, s-a vaccinat împotriva noului coronavirus! Este primul ierarh al Bisericii Ortodoxe Române care a mărturisit că s-a imunizat. ÎPS Calinic a declarat...

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • Protestul studenților, încheiat chiar la debut ( 20 Februarie 2021 )

  Protestul organizat, astăzi, de Sindicatul Elevilor și Studenților Militanți în București, sub genericul „Marșul Pomanagiilor Împotriva Neoliberalismului”, s-a încheiat chiar la debut.

 • Dispecera certăreață de la S.A.J. Cluj, anchetată disciplinar ( 16 Februarie 2021 )

  Anchetă disciplinară la la Serviciul de Ambulanță Județean Cluj, după ce un dispecer a avut o reacție halucinantă la apelul unor părinți care aveau copilul bolnav!

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2