Date companie
 
 
 
 

Anchetă la Spitalul Județean Vâlcea, după ce o femeie a născut în toaletă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : medici, pacienta, ancheta Spitalul Judetean Valcea, nastere in toaleta, Comisia de Etica, sarcina
 

Anchetă la Spitalul Județean Vâlcea, după ce o femeie a născut în toaletă! Reprezentanții Ministerului Sănătății și cei ai Comisiei de Etică verifică toate aspectele acestui caz. Mama de 41 de ani spune că nu stia cã e însãrcinată si nici un medic nu a fost în stare să-i spună acest lucru. Pacienta sustine că, in urma ecografiei, doctorii i-au spus ca are pietre la rinichi si o formatiune ce ar putea fi o tumora abdominală. In replică, medicii de la Spitalul de Urgență din Râmnicu Vâlcea o acuză pe femeie că și-ar fi ascuns sarcina.

dr. ADRIAN PATRULESCU, președinte Colegiul Medicilor Vâlcea: "Urmărim cu mare atenție toate detaliile legate de acest caz. E o minune cã nu s-a întâmplat ceva mai grav. Nou-născutul a fost găsit fãrã semne vitale si resuscitat, practic readus la viatã. E regretabil cã în mileniul acesta o mamicã îsi ascunde sarcina. În ceea ce priveste implicarea medicalã, ea va trebui analizatã."

vox medic: "-Cum a ajuns la dumneavoastrã? -A fost un copil de cinci kilograme cinci sute. Era deja intubat cu ventilatie mecanicã. Starea generalã a fost bunã, a respirat spontan, fãrã nicio problemă.(...) Nimic, nici o zgârieturã."

Pacienta spune că medicul de familie la care a mers acum câteva luni, când s-a simtit prima datã rãu, i-a spus că are ficatul mãrit.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2