Date companie
 
 
 
 

Angajat CFR acuzat că a snopit cu bătaia un elev în gara din Curtea de Argeș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cfr, angajat
 

Angajat CFR acuzat că a bătut un elev, în gara din Curtea de Argeș! Adolescentul de 17 ani se juca cu mai mulți colegi în parcarea gării. De cum i-a văzut, angajatul CFR le-a cerut să plece. Băieții și-au continuat însă joaca. 
Bărbatul s-a năpustit asupra lor, i-a alergat, iar pe unul dintre ei l-a lovit cu pumnii si picioarele. 
[2] MARIAN TĂNASE
victima
blurat față 
"A venit să-mi ia mingea, pretext ca să-mi dea un pumn. Și mi-a dat una în ochi, după aia eu am luat-o la fugă, am aruncat mingea, m-am dus și m-am împiedicat de bordură și am căzut jos si mi-a mai dat un picior." 
Bărbatul a sunat apoi la poliție și le-a spus agenților că băieții faceau gălăgie și i-au lovit mașina cu mingea. 
[3] CRISTIAN FRUMUȘELU
șef post, Poliția Transporturi Feroviare Curtea-de-Argeș
"Impiegatul de mișcare a anunțat organele de politie care au intervenit, i-a identificat pe cei cinci tineri si urmează față de aceștia să se ia masurile prevăzute de legea 61." 
Adolescenții riscă să fie amendați acum pentru tulburarea liniștii publice. Băiatul lovit a mers la spital și a primit de la doctori un certificat medico-legal care arată că a fost bătut.
Angajat CFR acuzat că a bătut un elev, în gara din Curtea de Argeș! Adolescentul de 17 ani se juca cu mai mulți colegi în parcarea gării. De cum i-a văzut, angajatul CFR le-a cerut să plece. Băieții și-au continuat însă joaca. Bărbatul s-a năpustit asupra lor, i-a alergat, iar pe unul dintre ei l-a lovit cu pumnii si picioarele. 

MARIAN TĂNASE, victima: "A venit să-mi ia mingea, pretext ca să-mi dea un pumn. Și mi-a dat una în ochi, după aia eu am luat-o la fugă, am aruncat mingea, m-am dus și m-am împiedicat de bordură și am căzut jos si mi-a mai dat un picior." 

Bărbatul a sunat apoi la poliție și le-a spus agenților că băieții faceau gălăgie și i-au lovit mașina cu mingea. 

CRISTIAN FRUMUȘELU, șef post, Poliția Transporturi Feroviare Curtea-de-Argeș: "Impiegatul de mișcare a anunțat organele de politie care au intervenit, i-a identificat pe cei cinci tineri si urmează față de aceștia să se ia masurile prevăzute de legea 61." 

Adolescenții riscă să fie amendați acum pentru tulburarea liniștii publice. Băiatul lovit a mers la spital și a primit de la doctori un certificat medico-legal care arată că a fost bătut.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2